![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csinál akárki volna egy nagyon hasznos és olvasható bemutató amit könnyű használni, hogyan lehet létrehozni egy proxy a mac-és / vagy az ablakon? Is, pontosan mik a jellemzői, hogy a proxy tehetünk mellett, amit én már tudom. Can you make yourself keresztül anonim proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mármint a számítógépen, vagy egy honlap?
| |||
| |||
| A PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Létrehozása a proxy csak azt jelenti, az emberek tudják használni, ha anonymize a közlekedés, és nem fordítva. Próbálja találjanak a HTTP proxy www.xroxy.com.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hé, van Vidalia most. ellentétes Tor, de bizonytalan, hogy hogyan használja azt. Van-e valamilyen részletes bemutató |
|
| |||
| |||
| Run Privoxy, akkor jobb klikk a hagymát a Gyorsindítás terület (a bal oldalon az idő) és a hit Enable (azt hiszem ennyi), majd várjon néhány másodpercet, hogy megszerezze a útvonalon. Tudod kap TorButton a Firefox (ez egy addon) a toggle Vidalia be-és kikapcsolása. Egyébként ez nem fog működni (ha a beviteli beállításokat kézzel).
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ooo ok. Én is így gondoltam. jó barátom mondta nekem, hogy nekem van-hoz letölt valami szerver, vagy valami ahhoz, hogy teljes körűen működik. ive is hallottam ezt a dolgot a "4chan", ahol egy fickó volt hét proxykat. Mit is értem, és ez lehetséges. mit csinál, és milyen hatással van? |
|
| |||
| |||
| Nem kell létrehozni a szerver, csak letölteni Vidalia. A barátod valószínűleg gondolkodás akart létrehozni egy proxy magad, amely nem ad semmiféle anonimitás (cause.. It's a számítógépet!). "Hét proxykat" csak egy Meme 4chan az emberek próbálnak pályán le keresztül az IP alatt stagnál, hogy mögötte egy õrült száma proxykat. Tor ez technikailag hogy segítünk jó néhány különböző "csomópontok".
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ah, I see köszönhetően. |
|
| |||
| |||
| Most, amikor használja Torbutton, my internet szokás dolgozik. Azt mondja az én proxy szokás lehetővé internet kapcsolat |