![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors yra puiki ir naudinga skaityti vadovėlį thats lengva naudoti, kaip kurti ant Mac ir / arba Windows proxy? Be to, ką yra visi požymiai, kad įgaliotinis gali daryti, be to, ką jau žinote. Ar galite sau anoniminių per proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kalba apie kompiuterio ar interneto?
| |||
| |||
| Prie kompiuterio |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creating proxy reikštų tik tai, žmonės galės naudotis Jus anoniminius jų srautą, o ne atvirkščiai. Pabandykite surasti HTTP Proxy www.xroxy.com.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ei, aš Vidalia dabar. It runs Tora, bet esu tikras dėl to, kaip jį naudoti. Ar yra tam tikrų išsamių Tutorial Rūšiuoti |
|
| |||
| |||
| Pradėti Privoxy, tada dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite savo greitojo paleidimo srityje svogūnai (į kairę nuo laiko), ir paspauskite Çjungti (I think that's it), tada palaukti keletą sekundžių, jis galėtų samdytis maršrutą. Galite gauti torbutton Firefox (it's an addon) norėdami įjungti Vidalia ir išjungti. Priešingu atveju ji neveiks (turite įvesti rankiniu būdu).
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| ooo Gerai. Maniau, kad taip. ir mano draugas man pasakė, kad turiu atsisiųsti kai kurių serverių ar ko nors, kad ji pilnai darbo. pat IVE išgirsti tai, ką apie "4chan", kai vaikinas turėjo septynių proxy. Ką jis reiškia, ir tai įmanoma. ką jis daro ir kaip jis įtakos jums? |
|
| |||
| |||
| Jūs neturite įsteigti kitą serverį, tiesiog atsisiųskite Vidalia. Jūsų draugas buvo tikriausiai galvojate jūs norite sukonfigūruoti proxy sau kuri nesuteikia jums jokios anonimiškumą (cause.. Tai jūsų kompiuterio!). "Septyni proxy" yra tik apie 4chan apie žmones bando sekti tave per IP meme yra apribotas, būdama už Insane įgaliojimų skaičių. Tor nėra techniškai pateikti jums gana daug skirtingų "mazgai".
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ah I see ačiū. |
|
| |||
| |||
| Dabar, kai aš naudoju torbutton, mano interneto įpratęs dirbti. jis sako mano Proxy įpratęs leisti internetas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Interneto Proxy Programinė įranga | bigyin | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Gegužė 20, 2008 10:46 |
| Re: proxy | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 1 kovas 2008 15:32 |
| Proxy Browser | ashaiba | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 18 vasaris 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Module problemos | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Security | 5 | 22 liepa 2007 08:49 |
| Temos įrankiai | |
| |