mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Kā izveidot interneta Proxy - Septiņi Proxy?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 11, 2008, 20:32
Loceklis

Default Kā izveidot interneta Proxy - Septiņi Proxy?

Vai kāds ir lieliska lietderīgu un lasāmu apmācība thats viegli izmantot, kā izveidot proxy uz mac un / vai Windows?

Turklāt, tieši kādas ir visas pazīmes, ka proxy var darīt ne tikai to, ko es jau zinu.
Vai jūs veicat pats anonīms caur proxy?
Old Februāris 12, 2008, 03:43
Administrator Group

Tu domā par datora vai mājas lapā?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Februāris 12, 2008, 11:30
Loceklis

For PC
Old Februāris 13, 2008, 04:46
Donors Group

Creating proxy tas tikai nozīmētu, cilvēki varētu izmantot Jums anonymize satiksmi, nevis otrādi.

Mēģiniet atrast HTTP starpniekserveri par www.xroxy.com.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 17, 2008, 19:31
Loceklis

Hey, i got Vidalia tagad. tas darbojas Tor, bet es esmu pārliecināts par to, kā to izmantot. Vai pastāv kaut kāda veida detalizētu pamācību
Old Februāris 17, 2008, 19:47
Donors Group

Run Privoxy, tad tiesības uz sīpolu jūsu ātri sākt jomā (pa kreisi no laika) un nospiediet Aktivizēt (I think that's it), tad pagaidiet dažas sekundes, lai tas varētu iegūt maršrutu.

Jūs varat saņemt TorButton uz Firefox (tas addon), lai pārslēgtos Vidalia un izslēgt. Citādi tas nedarbosies (jums ir jāievada uzstādījumus manuāli).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Februāris 17, 2008, 20:00
Loceklis

ooo ok. Es domāju tā. arī mans draugs man teica, ka man lejupielādēt dažas serveriem vai kaut ko, lai tā pilnībā darbu. arī IVE dzirdējuši lieta par "4chan", kur puisis bija septiņi pilnvarotajiem. Ko viņš ir, un tas ir iespējams. ko tas dara un kā tas efekts jums?
Old Februāris 17, 2008, 20:12
Donors Group

Jums nav izveidot jebkādu servera, tikai lejupielādēt Vidalia. Jūsu draugs, iespējams, bija domāšana jūs vēlētos izveidot proxy pats, kas nedod jums nekādas anonimitātes (cause.. Tas ir jūsu datorā!).

"Septiņi pilnvaras" ir tikai même uz 4chan par cilvēkiem, kas cenšas izsekot jums paredz caur savu IP tiek mazināta, ja to aiz nenormāla skaitu pilnvaru. Tor nav tehniski īstenot Jums ar diezgan maz dažādu "mezgli".
Old Februāris 17, 2008, 23:26
Loceklis

ah es redzu thanks.
Old Februāris 18, 2008, 00:19
Loceklis

Tagad, kad izmantoju Torbutton, mans interneta paradis darbu. tā saka mans proxy paradis ļauj interneta pieslēgums
Reply

Register

Bookmarks