![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai kāds ir lieliska lietderīgu un lasāmu apmācība thats viegli izmantot, kā izveidot proxy uz mac un / vai Windows? Turklāt, tieši kādas ir visas pazīmes, ka proxy var darīt ne tikai to, ko es jau zinu. Vai jūs veicat pats anonīms caur proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu domā par datora vai mājas lapā?
| |||
| |||
| For PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creating proxy tas tikai nozīmētu, cilvēki varētu izmantot Jums anonymize satiksmi, nevis otrādi. Mēģiniet atrast HTTP starpniekserveri par www.xroxy.com.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hey, i got Vidalia tagad. tas darbojas Tor, bet es esmu pārliecināts par to, kā to izmantot. Vai pastāv kaut kāda veida detalizētu pamācību |
|
| |||
| |||
| Run Privoxy, tad tiesības uz sīpolu jūsu ātri sākt jomā (pa kreisi no laika) un nospiediet Aktivizēt (I think that's it), tad pagaidiet dažas sekundes, lai tas varētu iegūt maršrutu. Jūs varat saņemt TorButton uz Firefox (tas addon), lai pārslēgtos Vidalia un izslēgt. Citādi tas nedarbosies (jums ir jāievada uzstādījumus manuāli).
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ooo ok. Es domāju tā. arī mans draugs man teica, ka man lejupielādēt dažas serveriem vai kaut ko, lai tā pilnībā darbu. arī IVE dzirdējuši lieta par "4chan", kur puisis bija septiņi pilnvarotajiem. Ko viņš ir, un tas ir iespējams. ko tas dara un kā tas efekts jums? |
|
| |||
| |||
| Jums nav izveidot jebkādu servera, tikai lejupielādēt Vidalia. Jūsu draugs, iespējams, bija domāšana jūs vēlētos izveidot proxy pats, kas nedod jums nekādas anonimitātes (cause.. Tas ir jūsu datorā!). "Septiņi pilnvaras" ir tikai même uz 4chan par cilvēkiem, kas cenšas izsekot jums paredz caur savu IP tiek mazināta, ja to aiz nenormāla skaitu pilnvaru. Tor nav tehniski īstenot Jums ar diezgan maz dažādu "mezgli".
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ah es redzu thanks. |
|
| |||
| |||
| Tagad, kad izmantoju Torbutton, mans interneta paradis darbu. tā saka mans proxy paradis ļauj interneta pieslēgums |
![]() |
|
| Bookmarks |