![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś ma wielkie użyteczne i odczytu samouczek thats łatwy w użyciu, w jaki sposób stworzyć serwer proxy na komputerze Mac i / lub okien? Ponadto, jakie są dokładnie wszystkie funkcje, które pełnomocnik może zrobić, poza to, co już znają. Czy można dokonać samodzielnie za pomocą anonimowych proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To znaczy na komputerze lub na stronie internetowej?
| |||
| |||
| Do komputera |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tworzenie proxy tylko oznaczać ludzi będzie mogło korzystać UŻYTKOWNIK do anonimizuje ich ruch, a nie na odwrót. Spróbuj znalezienie serwera proxy HTTP w www.xroxy.com.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hej, mam Vidalii teraz. uruchamia Tora, ale jestem pewien, w jaki sposób z niego korzystać. Czy istnieje jakiś szczegółowy samouczek |
|
| |||
| |||
| Uruchom Privoxy, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy cebuli w obszarze szybkiego uruchamiania (na lewo od czasu) i naciśnij Włącz (Myślę, że to wszystko), a następnie odczekaj kilka sekund, aby zdobyć trasy. Możesz uzyskać Torbutton dla Firefoksa (jest to dodatek), aby przełączyć na Vidalia i wyłączać. Inaczej nie będzie działać (musisz wpisać ręcznie).
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ooo ok. Myślałem, że tak. dobrze mój przyjaciel powiedział mi, że muszę pobrać niektóre serwery albo coś, aby był on w pełni działać. ive usłyszał również tego co na "4chan" gdzie facet miał siedem proxy. Co on znaczy, a jest to możliwe. Co robić i jak to jest efekt? |
|
| |||
| |||
| Nie trzeba tworzyć serwera, wystarczy pobrać Vidalii. Twój przyjaciel został prawdopodobnie myślenia chcesz skonfigurować serwer proxy, który sam nie daje żadnych anonimowość (cause.. Jego komputera!). "Siedem pełnomocnictw" jest tylko meme 4chan na temat osób próbuje Cię śledzić poprzez IP są uniemożliwiane poprzez za jeden insane liczba proxy. Tor nie jest technicznie wprowadzane przez kilka różnych "węzłów".
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ah I see dzięki. |
|
| |||
| |||
| Teraz, kiedy mogę używać Torbutton, mój internet wont pracy. to mówi moja wont proxy umożliwiają podłączenie do internetu |