![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Are cineva un mare folositor si de citit tutorial thats uşor de utilizat cu privire la modul de a crea un proxy pe un mac si / sau Windows? De asemenea, exact ceea ce sunt toate caracteristicile pe care un proxy pot face, în afară de ceea ce am deja ştiu. Se poate face singur anonime prin proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrei să spui, de pe PC sau un website?
| |||
| |||
| Pentru un PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crearea unui proxy ar înseamnă numai oamenii ar trebui să poată să anonymize trafic lor, nu invers. Încercaţi şi găsi un proxy HTTP pe www.xroxy.com.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hei, am Vidalia acum. ruleaza Tor, dar sunt sigur cu privire la modul de utilizare a acestuia. acolo este un fel de ghid detaliat |
|
| |||
| |||
| Privoxy Run, apoi click dreapta de ceapă în zona de lansare rapidă (de la stânga la timp) şi apăsaţi Activaţi (cred ca asta este), apoi aşteptaţi câteva secunde pentru ca acesta să obţină un traseu. Aveţi posibilitatea să obţineţi TorButton pentru Firefox (este un addon) pentru a comuta Vidalia şi pe jos. Altfel, el nu va funcţiona (va trebui sa introduceti manual setările).
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| OOO ok. M-am gândit aşa. si prietenul meu mi-a spus ca am sa descarce cateva servere sau ceva de genul asta, pentru ca aceasta să funcţioneze. De asemenea, ive auzit chestia asta de pe "4chan" în cazul în care un tip a avut şapte proxy-uri. ce inseamna, şi este posibil. Ce face şi cum efect de tine? |
|
| |||
| |||
| Nu trebuie sa instituit nici un server, trebuie doar să descărcaţi Vidalia. Prietenul tau a fost, probabil, de gândire ai vrut să înfiinţeze un proxy tine care nu ar da orice anonimatul (cause.. It's your computer!). "Şapte proxy-uri" este doar un meme pe 4chan despre oameni care încearcă să vă urmărească în jos prin intermediul dvs. de IP fiind împiedicată de a fi în spatele un nebun număr de proxy-uri. Tor nu din punct de vedere tehnic te pun prin câteva diferite "noduri".
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ah i vezi multumesc. |
|
| |||
| |||
| Acum, când am folosi Torbutton, obiceiul meu de internet de lucru. spune-mi proxy obiceiul permite conexiune la internet |