мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Како створити Интернет Проксы - Седам проксије?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2008, 20:32
Мембер Гроуп

Се било ко имати велик користан и читак увод тај једноставан за коришћење како створити проксы на мац и / или Уиндоус?

Такође, управо оно што се све опције које проксы може учинити, осим што ја већ знам.
Могу ли направити сами путем анонимних проксы?
Old 12. Мар 2008, 03:43
Администратор Гроуп

Мислиш на рачунару или уеб странице?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. Мар 2008, 11:30
Мембер Гроуп

За ПЦ
Old 13. Мар 2008, 04:46
Донаторска Група

Стварање посредничког би само значи људи би могли да користе Вас да анонимизирају њихов промет, а не обрнуто.

Покушајте пронаћи на ХТТП проксы ууу.ксроксы.цом.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 17. Мар 2008, 19:31
Мембер Гроуп

Хеј, ја је добио Видалиа сада. Тор то траје, али ја сам сигурни како да га употребите. Има ли неке детаљан туториал
Old 17. Мар 2008, 19:47
Донаторска Група

Покрени Привоксы, затим десни клик на лук у вашем Куицк лаунцх подручју (са леве стране на време) и кликните Енабле (мислим да је то), а затим сачекајте неколико секунди да стекнете руту.

Можете добити ТорБуттон за Фирефокс (то је аддон) у притега Видалиа и искључивање. Иначе неће да ради (имате на улазне подешавања ручно).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 17. Мар 2008, 20:00
Мембер Гроуп

Ооо ок. мислио сам тако. и мој пријатељ ми је рекао да морам скинути неке сервере или нешто да би га у потпуности функционисати. Такође Иве чули ту ствар на "4цхан", где је момак имао седам проксије. шта он значи, а то је могуће. што учинити и како то ефекат ти?
Old 17. Мар 2008, 20:12
Донаторска Група

Ви не морате да поставите било који сервер, једноставно скините Видалиа. Ваш пријатељ је вероватно мислећи коју сте желели да поставите прокси себе који не би вам било који анонимус (цаусе.. То је ваше рачунар).

"Седам проксије" је само меме на 4цхан о људима покушавате пратити вас доле кроз Вашу ИП буде тхуартед бы бића иза један луди број проксије. Тор се технички доста вас кроз неколико различитих "чворова".
Old 17. Мар 2008, 23:26
Мембер Гроуп

ах видим хвала.
Old 18. Мар 2008, 00:19
Мембер Гроуп

Сада, када сам користити Торбуттон, мој то навика посао. То каже мој проксы навика допустити интернет прикључак
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц