![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Се било ко имати велик користан и читак увод тај једноставан за коришћење како створити проксы на мац и / или Уиндоус? Такође, управо оно што се све опције које проксы може учинити, осим што ја већ знам. Могу ли направити сами путем анонимних проксы? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислиш на рачунару или уеб странице?
| |||
| |||
| За ПЦ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стварање посредничког би само значи људи би могли да користе Вас да анонимизирају њихов промет, а не обрнуто. Покушајте пронаћи на ХТТП проксы ууу.ксроксы.цом.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хеј, ја је добио Видалиа сада. Тор то траје, али ја сам сигурни како да га употребите. Има ли неке детаљан туториал |
|
| |||
| |||
| Покрени Привоксы, затим десни клик на лук у вашем Куицк лаунцх подручју (са леве стране на време) и кликните Енабле (мислим да је то), а затим сачекајте неколико секунди да стекнете руту. Можете добити ТорБуттон за Фирефокс (то је аддон) у притега Видалиа и искључивање. Иначе неће да ради (имате на улазне подешавања ручно).
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ооо ок. мислио сам тако. и мој пријатељ ми је рекао да морам скинути неке сервере или нешто да би га у потпуности функционисати. Такође Иве чули ту ствар на "4цхан", где је момак имао седам проксије. шта он значи, а то је могуће. што учинити и како то ефекат ти? |
|
| |||
| |||
| Ви не морате да поставите било који сервер, једноставно скините Видалиа. Ваш пријатељ је вероватно мислећи коју сте желели да поставите прокси себе који не би вам било који анонимус (цаусе.. То је ваше рачунар). "Седам проксије" је само меме на 4цхан о људима покушавате пратити вас доле кроз Вашу ИП буде тхуартед бы бића иза један луди број проксије. Тор се технички доста вас кроз неколико различитих "чворова".
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ах видим хвала. |
|
| |||
| |||
| Сада, када сам користити Торбуттон, мој то навика посао. То каже мој проксы навика допустити интернет прикључак |