![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь є велика корисна і читабельним Підручник Thats проста у використанні, як створити проксі-сервера на Mac і / або Windows? Крім того, саме те, що всі функції, повноваження робити, крім того, що я вже знаю. Чи можете ви зробити собі через анонімні проксі-сервер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тобто на ваш комп'ютер або веб-сайт?
| |||
| |||
| Для ПК |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Створення проксі буде означати тільки народ зможе використати вас для анонімного свій трафік, а не навпаки. Спробуйте знайти на HTTP проксі www.xroxy.com.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гей, я зараз Vidalia. він працює Tor, але я впевнений у тому, як його використовувати. Чи є якийсь докладний підручник |
|
| |||
| |||
| Запуск Privoxy, потім клацніть правою кнопкою цибулі в області швидкого запуску (ліворуч від часу) і натисніть Дозволити (я думаю, що це він), то почекати кілька секунд, щоб його придбання маршрут. Ви можете отримати TorButton для Firefox (це аддона) для перемикання Vidalia і вимикати. В іншому випадку вона не буде працювати (Ви повинні ввести вручну).
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| ТОВ ОК. Я так і думав. а мій друг розповів мені, що я повинен завантажити деякі сервери або щось для того, щоб вона повною мірою роботу. Також Ive Почувши це слово на "4chan", де хлопець був сім проксі. Що він хоче сказати, і це можливо. Що робити і як це ефект, який ви? |
|
| |||
| |||
| Ви не повинні створювати будь-які сервера, просто скачайте Vidalia. Ваш друг, ймовірно, думаючи, що ви хотіли, щоб налаштувати проксі-собі, яка не дає вам ніякого анонімність (cause.. Це ваш комп'ютер!). "Сім проксі" це просто мем на 4chan про людей, які намагаються відстежувати вас вниз через ваш IP бути зірвані, будучи за божевільного кількості проксі. Тор чи технічна поклав вам чимало різних "вузлів".
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| А я бачу, спасибо. |
|
| |||
| |||
| Тепер, коли я використовую Torbutton, мій інтернет не спрацюють. що в мене проксі звичай дозволити підключення до Інтернету |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інтернет проміжне програмне забезпечення | bigyin | General Software чат | 5 | 20 травня 2008 10:46 |
| RE: Установки проксі | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 1 березня 2008 15:32 |
| У налаштуваннях браузера | ashaiba | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 18 лютого 2008 04:17 |
| Mcafee проксі службовий модуль "Проблеми | chez_fletch2002 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 22 липня 2007 08:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |