![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уау. ние можем да говорим за това сега?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Пълномощни не са незаконни? За какво говорите? Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това само, че обикновено ние арго говорим за тези неща cuz proxys се използва само когато се прави незаконни неща. Какво legit употреби за това са там? О добре. Никога не ума ми. продължи с разговор. |
|
| |||
| |||
| За този човек, който казва, че бла бла незаконно и proxys ... и си помислих, че може би, пълномощни повишаване нивото на сигурност, така, когато на форума пълен с хакери не може да бъде проследено от идиоти, които обичат да рушат народи компютри? Също така, тя работи, но върви много бавно. МНОГО МНОГО бавно. И когато отвори Google го отваря в различен език, всеки един път своя немски, друг път своя френски. Im не хареса това прокси, аз DONT видя как хората го използват. Дали Tor единствения? Как мога да го ускори. Мога ли да направя прокси Себе си училища ПР адрес? |
|
| |||
| |||
| има милиони прокси сървъри. използвате софтуера ProxyWay искал да изпробвате много по-добро време за една и вземат лошите такива. причината пълномощник винаги ще бъде бавен е, че данните, които трябва да бъдат изтеглени в първата прокси сървър, така и след това изпратени от него за вас. Що се отнася до вашия адрес училищата, аз не мисля, че би било разумно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| може някой да ми помогне да създадете собствен прокси в Win XP |
|
| |||
| |||
| Защо ще искате да направите сами пълномощник? на ISP по него ще бъдат същите, ако му на една и съща Интернет връзка. Моят приятел е бил жертва на някои здравей анонимни прокси хостинг. С други думи, по някакъв начин хора използват компютъра си като свой пълномощник, както и от характера и начина си на пълномощник работи ли HDD пълен с неща, които не са негова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има много legit причина да използвате прокси сирене.
За пример използвам Google чрез пълномощник много да видите къде се нарежда този сайт през очите на САЩ посетител, ококорен показва различни резултати в различни страни на IP адреси. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| IC
__________________ Компютърни части - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монитор - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ейс] |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Интернет прокси софтуер | bigyin | Общи Софтуер Чат | 5 | 20 май 2008 година 10:46 |
| RE: прокси настройки | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 1-во Март 2008 15:32 |
| Браузър Прокси | ashaiba | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 18 Feb 2008 04:17 |
| McAfee Прокси служба Модул Проблеми | chez_fletch2002 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 22 Юли 2007 08:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |