menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Jak vytvořit internetovou Proxy - Sedm Proxy?

Reply

Thread Nástroje
Old 18.února 2008, 02:12
Dárce Skupina

Default Jak vytvořit internetovou Proxy - Sedm Proxy?

wow. můžeme hovořit o této věci teď?

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 18.února 2008, 02:33
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cheesepuff View Post
wow. můžeme hovořit o této věci teď?
Proxy servery nejsou nelegální? O čem to mluvíš?

Citace:
Teď, když používám Torbutton, můj internet zvyklý pracovat. to říká můj zvyk proxy umožňují připojení k internetu
To je místo Torbutton. Vypni to, když pravidelně prohlížet. Stejně jako v případě, kdy by mělo být tak, pokud to nefunguje ujistěte Privoxy je také, a máte to zapnuté.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 18.února 2008, 11:34
Dárce Skupina

to jen, že většinou jsme převýšení hovořit o této věci cuz proxys se používá pouze, když děláš nelegální věci. co důvěryhodně používá pro to existují? ach dobře. Nevadí mi to. pokračovat v konverzaci.
Old 18.února 2008, 18:36
Člen Skupina

Za tím, kdo říká, že bla bla nezákonné a proxys ... dobře, že si myslel, že možná, proxy zvýšit vaši bezpečnost, když na vaše fórum, plný hackerů nemůžete být dohledány idioti, kteří chtěli zničit národy počítačů?

Také, to funguje, ale je velmi pomalá. Velice pomalu. A když jsem otevřela google to otevírá v jiném jazyce, vždy jeden čas jeho německy, jindy jeho francouzština. Im není opravdu líbí tento proxy, I dont vidět, jak lidé používají. Tor je jediná? Jak mohu urychlí. Stihnu proxy mé vlastní s mým škol IP adresu?
Old 18.února 2008, 20:55
Dárce Skupina

existují miliony proxy serverů. používat software jako ProxyWay testovat mnoho najednou za dobrý a uzavřít na ty špatné. důvod proxy bude vždy pomalejší, je to, že data dostanete třeba první stáhli k proxy serveru sám a poté z něj na vás. Pokud jde o vaši adresu školy, nemyslím, že by bylo moudré.
Old 18.února 2008, 21:28
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal ashaiba View Post
Také, to funguje, ale je velmi pomalá. Velice pomalu. A když jsem otevřela google to otevírá v jiném jazyce, vždy jeden čas jeho německy, jindy jeho francouzština.
Zde je odkaz na multi-né verzi google jít do angličtiny, pokud zadáte, že budete soubor cookie a auto-nastavte ji příště

Citace:
Im není opravdu líbí tento proxy, I dont vidět, jak lidé používají. Tor je jediná? Jak mohu urychlí. Stihnu proxy mé vlastní s mým škol IP adresu?
Co řekl Sýr je správný. Můžete zkusit jiné proxy jako na Xroxy.com, ale proxy se bude pomalý.

Citace:
proxy zvýší vaši bezpečnost, když na vaše fórum, plný hackerů nemůžete být dohledány idioti, kteří chtěli zničit národy počítačů?
To je nesprávné. Vaše IP adresa není vaše číslo sociálního pojištění, je to spíš vaše SPZ číslo. Každý může vidět, že má jen velmi malý vliv na vaši bezpečnost, a zároveň s obsílkou někdo mohl dohledat, že pro vás, že by se spoustu papírování a právnické z větší části je jediná věc ztotožnitelná s IP je vaše obecné poloze nebo město.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 20 března 2008, 07:46
Nový člen skupiny

může mi někdo pomůže vytvořit vlastní proxy ve Win XP
Old 20. března 2008, 17:12
Dárce Skupina

proč by si chcete udělat sami proxy? ISP o to bude stejný, pokud by její na stejné internetové připojení. Můj přítel byl obětí některé hi anonymní proxy hosting. jinými slovy, nějak lidí používá svůj počítač jako proxy, a povahu a způsob, jakým funguje proxy on dostal HDD plný věcí, které nebyly jeho.
Old 2 listopadu 2008, 11:12
Administrátor Skupina

Existuje mnoho zákonný důvod pro použití proxy sýrem.

Například mohu použít Google přes proxy hodně vidět, kde tyto stránky patří očima návštěvníků z USA, třeštit ukazuje různé výsledky pro různé země OŠ.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 listopadu 2008, 13:07
Dárce Skupina

ic
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Internet Proxy Software bigyin Obecné Software Chat 5 20. května 2008 10:46
RE: nastavení proxy simon1990 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 1. března 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Webových prohlížečů & FTP Klienti 5 18. února 2008 04:17
McAfee Proxy Service Modul Problémy chez_fletch2002 Virus, spyware a bezpečnost 5 22. července 2007 08:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.