μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Φλεβάρη 2008, 02:12
Ομάδα Δωρητών

Default Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies;

wow. μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα τώρα;

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 18 Φλεβάρη 2008, 02:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesepuff View Post
wow. μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα τώρα;
Proxies δεν είναι παράνομο; Τι είναι αυτά που λες;

Απόσπασμα:
Τώρα, όταν χρησιμοποιώ Torbutton, internet wont δουλειά μου. μου λέει πληρεξουσίου συνηθίζει επιτρέπουν σύνδεση με το διαδίκτυο
Αυτό είναι το σημείο της Torbutton. Κλείστε το κατά τακτά περιήγηση. Όπως και για το πότε θα πρέπει να είναι για την, αν δεν βεβαιωθείτε Privoxy εργασίας είναι επίσης, και έχετε τη δυνατότητα αυτή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 18 Φλεβάρη 2008, 11:34
Ομάδα Δωρητών

απλώς ότι συνήθως επίκλισης εμείς μιλάμε για αυτά τα πράγματα cuz proxys μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν το παράνομο πράγματα. τι legit για χρήσεις που υπάρχουν; Ω καλά. δεν πειράζει μου. συνεχίσει με συνομιλία.
Old 18 Φλεβάρη 2008, 18:36
Μέλος Ομάδα

Για τον τύπο που λέει ότι το παράνομο και μπλα μπλα ... καλά proxys έχετε νόμιζα ότι ίσως, πληρεξούσια ενισχύσει τόσο την ασφάλεια σας όταν σας σε ένα forum γεμάτο από πειρατές που δεν μπορούν να ανιχνευθούν από ηλίθιοι που ήθελε να καταστρέψει λαών υπολογιστές;

Επίσης, λειτουργεί σήμερα, αλλά πηγαίνει πολύ αργά. ΠΟΛΥ πολύ αργή. Και όταν ανοίξει το Google ανοίγει σε κάθε διαφορετική γλώσσα, μία φορά την γερμανική, άλλη μία φορά τη γαλλική. Im πραγματικά δεν αρέσει αυτό το πληρεξούσιο, I dont δείτε πώς οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Tor Είναι η μόνη; Πώς μπορώ να επιταχύνει. Μπορώ να κάνω πληρεξούσιο μου αυτο μου με σχολεία διεύθυνση IP;
Old 18 Φλεβάρη 2008, 20:55
Ομάδα Δωρητών

υπάρχουν εκατομμύρια των διακομιστών μεσολάβησης. χρήση λογισμικού όπως ProxyWay να δοκιμάσει πολλά σε μια εποχή για την καλή και να λαμβάνουν τα κακά. το λόγο πληρεξούσιο θα είναι πάντα πιο αργή είναι ότι τα στοιχεία που έχετε πρέπει να είναι πρώτα να κατεβάσετε το διακομιστή μεσολάβησης ίδιο και στη συνέχεια αποστέλλονται σε σας από αυτό. Όσο για τα σχολεία σας διεύθυνση, δεν νομίζω ότι θα ήταν συνετό.
Old 18 Φλεβάρη 2008, 21:28
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ashaiba View Post
Επίσης, λειτουργεί σήμερα, αλλά πηγαίνει πολύ αργά. ΠΟΛΥ πολύ αργή. Και όταν ανοίξει το Google ανοίγει σε κάθε διαφορετική γλώσσα, μία φορά την γερμανική, άλλη μία φορά τη γαλλική.
Υπάρχει ένας σύνδεσμος για την πολυγλωσσική έκδοση του Google για να μεταβείτε σε Αγγλικά, εάν επλήγησαν που θα ορίσει ένα cookie και αυτόματη επόμενη φορά που θα

Απόσπασμα:
Im πραγματικά δεν αρέσει αυτό το πληρεξούσιο, I dont δείτε πώς οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Tor Είναι η μόνη; Πώς μπορώ να επιταχύνει. Μπορώ να κάνω πληρεξούσιο μου αυτο μου με σχολεία διεύθυνση IP;
Τι είπε Τυρί είναι σωστή. Μπορείτε να δοκιμάσετε όπως και σε άλλα πληρεξούσια Xroxy.com, αλλά πληρεξουσίων θα είναι αργή.

Απόσπασμα:
πληρεξούσια ενισχύσει τόσο την ασφάλεια σας όταν σας σε ένα forum γεμάτο από πειρατές που δεν μπορούν να ανιχνευθούν από ηλίθιοι που ήθελε να καταστρέψει λαών υπολογιστές;
Αυτό είναι ανακριβές. Η διεύθυνση IP σας δεν είναι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, είναι περισσότερο σαν σας αριθμός της πινακίδας. Ο καθένας μπορεί να τη δείτε, έχει πολύ μικρή σχέση με την δική σας ασφάλεια, και παράλληλα με μια κλήση ίχνος που θα μπορούσε κάποιος να σας, που θα λάβει τόνους των νομικών εγγράφων και κατά το μεγαλύτερο μέρος το μόνο πράγμα που θα είναι μια IP σας γενικά τοποθεσία ή πόλη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 20 Μαρτίου, 2008, 07:46
Νέο Μέλος Ομάδα

μπορεί κανείς να με βοηθήσει να δημιουργήσουμε το δικό μας proxy στο Win XP
Old 20 Μάρτη 2008, 17:12
Ομάδα Δωρητών

Γιατί θες να γίνεις πληρεξούσιο; σχετικά με το ISP θα ήταν το ίδιο αν τα σχετικά με την ίδια σύνδεση στο Internet. Ο φίλος μου ήταν ένα θύμα ορισμένων hi ανώνυμο πληρεξούσιο φιλοξενία. με άλλα λόγια, κατά κάποιο τρόπο οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τον υπολογιστή του ως πληρεξούσιος, και από τη φύση και τον τρόπο με τον πληρεξούσιο έργων πήρε HDD γεμάτη πράγματα που δεν ήταν δική του.
Old 2 Νοέμβρη 2008, 11:12
Διαχειριστής Ομάδα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να legit χρήση πληρεξούσιο τυρί.

Για παράδειγμα να χρησιμοποιήσω το Google μέσω πληρεξουσίου πολλά να δει πού βρίσκεται αυτό το site μέσα από τα μάτια του επισκέπτη ΗΠΑ, δείχνει γουρλώνω διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικές χώρες ΕΠ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Νοεμβρίου, 2008, 13:07
Ομάδα Δωρητών

θγ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.