![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow. možemo govoriti o ovoj stvari sada?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Proxije nije protuzakonito? O čemu govoriš? Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| samo da mi obično licemjerje razgovor o ovoj stvari cuz proxys se koriste samo kad radiš ilegalne stvari. čitljiv što se koristi za to postoji? Oh dobro. nije važno mene. nastaviti sa razgovor. |
|
| |||
| |||
| Za taj tip koji kaže da je nezakonit i blah blah proxys ... dobro si mislila da možda proxije poboljšati sigurnost pa kad na forumu punom Hackers vam se ne može pratiti po idiots koji vole propast naroda računalima? Također, radi sada, ali ide vrlo sporo. VRLO VRLO sporo. I kad sam ga otvoriti google otvara u drugom jeziku sve, jedno vrijeme njegove Njemački, drugo vrijeme njegove francuski. Im sviđanje ne stvarno ovaj proxy, JA dont vidjeti kako ga ljudi koriste. Tor je jedini? Kako mogu ga ubrzati. Mogu li izraditi moj proxy samouprave sa svojim školama IP adresa? |
|
| |||
| |||
| postoje milijuni proxy poslužitelje. korištenje softvera za testiranje ProxyWay poput mnogih u vrijeme za dobra i zla uzmu one. razlog proxy će uvijek biti sporiji je da podatke koje ste dobili mora biti prvi skinuti na proxy poslužitelja, a zatim i sam poslana iz ona na vas. Što se tiče škole adresu, ja ne mislim da bi bio mudar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| može bilo tko pomoć mene stvoriti vlastiti proxy u win XP |
|
| |||
| |||
| zašto bi želite sami napraviti proxy? ISP je na njoj bi se isto ako njezini na istoj internet priključkom. Moj prijatelj je bio žrtva neke hi anonimni proxy hosting. drugim riječima, neki ljudi koriste njegov računalo kao proxy i po prirodi i način proxy radi on je dobio HDD pun stvari koje nisu bile njegove. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima mnogo razloga da čitljiv koristiti proxy sir.
| |||
| |||
| ic
__________________ Computer dijelovi - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Kec] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Proxy Software Internet | bigyin | Općenito Software Chat | 5 | 20. svibanj 2008 10:46 |
| RE: proxy postavke | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 1. ožujak 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 18. veljača 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Module Problemi | chez_fletch2002 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 22. srpnja 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |