kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Hogyan hozzunk létre egy internetes Proxy - Hét Proxy?

Reply

Téma eszközök
Old Február 18, 2008, 02:12
Donor Group

Default Hogyan hozzunk létre egy internetes Proxy - Hét Proxy?

wow. meg tudjuk beszélni ezt a dolgot most?

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Február 18, 2008, 02:33
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cheesepuff View Post
wow. meg tudjuk beszélni ezt a dolgot most?
Proxy nem illegális? Mit beszélsz?

Idézet:
Most, amikor használja Torbutton, my internet szokás dolgozik. Azt mondja az én proxy szokás lehetővé internet kapcsolat
Ez az a pont Torbutton. Kapcsold ki, ha rendszeresen böngészést. Ami, ha kell, ha nem dolgozik, hogy biztos Privoxy is az, és lehetővé tette, hogy azt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 18, 2008, 11:34
Donor Group

Csak azt, hogy általában mi cant talk about this stuff cuz proxys csak használni, amikor egy illegális dolgokat. legit mit használ, hogy vannak-e? Hát igen. mindegy nekem. folytatni a beszélgetést.
Old Február 18, 2008, 18:36
Csoport tagja

Erre a srác, aki azt mondja, hogy blah blah jogellenes és proxys ... jól van gondoltam, hogy talán, proxik növeli a biztonságot, ha meg a fórum tele hackerek akkor nem lehet az idióták, akik szeretnék tönkre népek számítógépek?

is működik, de nagyon lassan megy. Nagyon-nagyon lassú. És mikor én nyílt meg a Google megnyílik egy másik nyelv everytime, egy időben a német, egy másik alkalommal a francia. Im nem igazán kedvelik ezt a proxy, azt látom, hogy az emberek ne használja. Tor-e az egyetlen? Hogyan tudom felgyorsítja. Lehet, hogy egy proxy-én az én saját iskolát IP-cím?
Old Február 18, 2008, 20:55
Donor Group

vannak milliói proxy szervereket. szoftver, mint a test számos ProxyWay egy időben a jó és a rossz is. az ok, a proxy mindig lassabban is, hogy az adatokat kap kell először letölthetők a proxyszerver magát, és akkor küldenek el Önnek. Mivel az Ön iskolák címét, nem hiszem, hogy lenne bölcs.
Old Február 18, 2008, 21:28
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by ashaiba View Post
is működik, de nagyon lassan megy. Nagyon-nagyon lassú. És mikor én nyílt meg a Google megnyílik egy másik nyelv everytime, egy időben a német, egy másik alkalommal a francia.
Van egy link a többnyelvű verzió a Google-hoz megy angol, ha a hit, hogy lesz egy sütit, és auto-set it next time

Idézet:
Im nem igazán kedvelik ezt a proxy, azt látom, hogy az emberek ne használja. Tor-e az egyetlen? Hogyan tudom felgyorsítja. Lehet, hogy egy proxy-én az én saját iskolát IP-cím?
Mit mondott Sajtfondü helyes. Akkor próbáljon meg más, mint a proxik Xroxy.com, de proxykat lesznek lassú.

Idézet:
proxykat növeli a biztonságot, ha meg a fórum tele hackerek akkor nem lehet az idióták, akik szeretnék tönkre népek számítógépek?
Ez helytelen. Az Ön IP címe nem a társadalombiztosítási szám, ez több, mint a rendszám. Mindenki látja, hogy nagyon kevés a saját biztonságát, és míg egy idézés valaki tudna nyoma, hogy te, hogy nem vesz tonna jogi papírmunka és a legnagyobb része az egyetlen dolog, azonosítható egy IP van a helye, vagy az általános város.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Március 20, 2008, 07:46
Új tag Csoport

tud akárki segítsen nekem, hogy mi meghatalmazást Win XP
Old Március 20 2008, 17:12
Donor Group

miért akarsz magadnak egy proxy? Az internetszolgáltató az lenne, ha ugyanaz ugyanazon az internetes kapcsolat. A barátom volt áldozata valamilyen hi anonim proxy hosting. más szóval, valahogy az emberek használják a számítógépet, mint a meghatalmazott és a természet és az, hogy egy proxy működik neki a HDD teljes dolog, hogy nem volt az övé.
Old November 2, 2008, 11:12
Administrator Group

Sok jogos indok hogy egy proxy sajt.

Például én a Google segítségével proxy sokat látni, ha ezen az oldalon keresztül rangfokozatokról szemében egy amerikai látogató, goggle eltérő eredményt mutat a különböző országok IPs.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 3, 2008, 13:07
Donor Group

ic
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Internet Proxy Software bigyin General Chat szoftver 5 20. május 2008 10:46
RE: proxybeállításait simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 1. március 2008 15:32
Böngésző Proxy ashaiba Web böngésző és FTP Clients 5 18. február 2008 04:17
McAfee Proxy Service modul gondok chez_fletch2002 Vírus, kémprogram és biztonság 5 22. július 2007 08:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.