![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו. אנחנו יכולים לדבר על זה עכשיו?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Proxies לא חוקי? על מה אתה מדבר? ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה רק צביעות, כי בדרך כלל אנחנו מדברים על הדברים האלה דודן proxys הם השתמשו רק כאשר עושה דברים לא חוקיים. מה לגיטימי עבור משתמש זה נמצא שם? הו, טוב. לא אכפת לי. נמשיך עם השיחה. |
|
| |||
| |||
| בשביל זה הבחור מי אומר את זה לא חוקי בלה בלה ו ... ובכן proxys האם חשבת שאולי, proxies לשפר את האבטחה שלך, אז מתי על הפורום מלא של האקרים אתה לא יכול להיות על ידי traced Idiots מי רוצה להרוס עמים מחשבים? כמו כן, זה עובד עכשיו, אבל מגיע מאוד איטית. מאוד איטית. וכאשר אני פותח את Google נפתח את זה בשפה אחרת בכל פעם, פעם אחת את הגרמני, הצרפתי שלו פעם נוספת. Im טעם זה לא באמת ה-proxy, dont אני רואה איך אנשים משתמשים בו. האם טור היחיד? איך אני יכול להאיץ את זה. האם אני יכול לעשות את ה-proxy שלי עצמי עם בתי ספר כתובת ה-IP שלי? |
|
| |||
| |||
| יש מיליונים של שרתי פרוקסי. להשתמש בתוכנה כמו רבים ProxyWay כדי לבדוק בכל פעם עבור אחד טוב ולקחת את רע אלו. בסיבות לכך פרוקסי תהיה תמיד איטית יותר, כי הוא מקבל את הנתונים אתה חייב להיות הראשון כדי להוריד את שרת ה-proxy עצמו ולאחר מכן נשלח לך ממנו. לגבי בתי ספר הכתובת שלך, אני לא חושב שזה יהיה חכם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור לי ליצור ב-proxy שלנו לנצח XP |
|
| |||
| |||
| למה אתה רוצה לעשות לעצמך פרוקסי? ספקי שירות אינטרנט בו יהיה זהה אם שלה על אותו חיבור אינטרנט. חבר שלי היה קורבן של כ proxy אירוח היי אנונימית. במילים אחרות, משום מה, אנשים המשמשים את המחשב כ-proxy ו על ידי הטבע דרך ה-proxy של עובד הוא קיבל HDD מלא דברים שלא היו שלו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש הרבה חוקי סיבה להשתמש proxy גבינה.
| |||
| |||
| IC
__________________ חלקי מחשב - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 צג - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תוכנות אינטרנט פרוקסי | bigyin | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -20 במאי 2008 10:46 |
| RE: הגדרות ה-proxy | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | ב -1 מרץ 2008 15:32 |
| הדפדפן פרוקסי | ashaiba | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 18 פבר 2008 04:17 |
| McAfee פרוקסי בעיות מודול שירות | chez_fletch2002 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 22 יולי 2007 08:49 |
| שרשרת כלים | |
| |