![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. mēs varam runāt par šo stuff tagad?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Pilnvarotos, kas nav nelikumīgs? Ko tu runā? Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tā tikai, ka parasti mēs cant runāt par šo stuff cuz proxys tiek izmantoti tikai, veicot nelikumīgas lietas. ko legit izmanto to veidi? oh well. nekad prātā man. turpināt sarunu. |
|
| |||
| |||
| Šim puisis, kurš saka, ka blah blah nelikumīgu un proxys ... labi esat domāja, ka varbūt, pilnvaras palielināt savu drošību tad, kad jūsu par forumu, pilns ar hakeriem jūs nevar izsekot līdz idiots kurš vēlas pazudināt tautu datoriem? Turklāt, tā darbojas tagad, bet iet ļoti lēni. ĻOTI ĻOTI lēni. Un kad es atvērt google paver ir citā valodā everytime, vienu reizi vācu, cits laiks no franču. Im nav īsti patika tas proxy, I dont redzēt, kā cilvēki izmanto. Vai Tor tikai vienu? Kā es varu to paātrinātu. Vai es drīkstu proxy my self ar manu skolu IP adresi? |
|
| |||
| |||
| tur ir miljoniem proxy serveriem. izmantot programmatūru, piemēram, ProxyWay pārbaudīt daudzas no tām laika labs un izņemiet bad ones. iemesls proxy vienmēr būs lēnāks ir tas, ka dati jums ir pirmais lejupielādēti starpniekserveris pats un tad nosūta no to jums. Attiecībā uz jūsu skolas adresi, es nedomāju, ka būtu prātīgi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Can anybody help me izveidot savu proxy ir Win XP |
|
| |||
| |||
| kāpēc jūs gribat to sev proxy? ISP par to būs tāda pati, ja tās no paša interneta pieslēgums. Mans draugs bija upuris daži hi anonīmo proxy hostingu. citiem vārdiem sakot, kaut kā cilvēki izmantoja savu datoru kā proxy un raksturu un veidu, proxy strādā viņš dabūja HDD pilns ar lietām, kas nav viņa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir daudz legit iemesls, lai izmantotu starpniekserveri sieru.
| |||
| |||
| ic
__________________ Datoru daļas - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Bookmarks |