![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. putem vorbi despre asta acum?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Proxy-uri nu sunt ilegale? Despre ce vorbesti? Citat:
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| doar ca de obicei, noi cant vorbim despre chestia asta vere proxys sunt utilizate numai atunci când face lucruri ilegale. legit ce foloseste pentru asta sunt acolo? Oh well. n-are nimic de mine. continua cu o conversaţie. |
|
| |||
| |||
| Pentru acest tip care spune că bla bla ilegale şi proxys ... bine te-ai gândit că poate, proxy-uri de securitate vă îmbunătăţi astfel încât, atunci când vă pe un forum plin de hackeri tine nu pot fi urmărite de idioţi, care vrea să strice popoare computere? de asemenea, funcţionează în prezent, dar merge foarte lent. Foarte, foarte lent. Şi când am deschis-o până Google se deschide într-o limbă diferită de fiecare dată, un timp sa germană, un alt timp sa franceză. Im nu prea plăcea acest proxy, I dont a se vedea modul în care oamenii să-l utilizaţi. Tor este singura? Cum pot creşte viteza. Pot să fac un proxy-mi auto-mi şcoli cu adresa de IP? |
|
| |||
| |||
| sunt milioane de servere de proxy. utilizarea software-ului ca ProxyWay de a testa mai multe la un moment dat pentru un bun şi de a lua afară de cele rele. motivul pentru care un proxy va fi întotdeauna mai lent este că datele pe care le obţine trebuie să fie descărcate în primul server proxy în sine şi apoi trimis să-l de la tine. În ceea ce adresa dvs. de scoli, nu cred că ar fi înţelept. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| poate cineva să mă ajute să creaţi propria noastră proxy în câştiga XP |
|
| |||
| |||
| ce ai vrea să te facă un proxy? de furnizorul de servicii Internet de pe ea ar fi la fel în cazul în care pe aceeaşi conexiune la Internet. Prietenul meu a fost o victimă a unor hi anonymous proxy hosting. cu alte cuvinte, un fel de oameni a folosit computerul ca un proxy şi de natura şi modul un proxy de lucrări a luat un HDD plin de lucruri care nu au fost a lui. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există multe legit motiv de a folosi un proxy brânză.
De exemplu, pot utiliza Google printr-un proxy foarte mult pentru a vedea acest site unde se clasează prin ochii unui vizitator SUA, bulbuca arata rezultate diferite în diferite ţări IP-uri. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ic
__________________ Computer parti - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitorul de - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |