![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow. môžeme hovoriť o tejto veci teraz?
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Proxy servery nie sú nelegálne? O čom to hovoríš? Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| to len, že väčšinou sme prevýšenia hovoriť o tejto veci cuz proxys sa používa iba, keď robíš nelegálne veci. čo dôveryhodne používa pre to existujú? ach dobre. Nevadí mi to. pokračovať v konverzácii. |
|
| |||
| |||
| Za tým, kto hovorí, že bla bla nezákonného a proxys ... dobre, že si myslel, že je možná, proxy zvýšiť vašu bezpečnosť, keď na Vaše fórum, plný hackerov nemôžete byť vysledovanie idioti, ktorí chceli zničiť národmi počítačov? Tiež, to funguje, ale je veľmi pomalá. Veľmi pomaly. A keď som otvorila google to otvára v inom jazyku, vždy jeden čas jeho nemecky, inokedy jeho francúzsky. Im nie je naozaj páči tento proxy, I dont vidieť, ako ľudia používajú. Tor je jediná? Ako môžem urýchli. Stihnu proxy mojej vlastnej s mojím škôl IP adresu? |
|
| |||
| |||
| existujú milióny proxy serverov. používať softvér ako ProxyWay testovať veľa naraz za dobrý a uzavrieť na tie zlé. dôvod proxy bude vždy pomalšie, je to, že dáta dostanete potrebné prvej prevzali na proxy serveri sám a potom z neho na vás. Pokiaľ ide o vašu adresu školy, nemyslím, že by bolo múdre. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| môže mi niekto pomôže vytvoriť vlastnú proxy vo Win XP |
|
| |||
| |||
| prečo by si chcete urobiť sami proxy? ISP o to bude rovnaký, ak by jej na rovnakej internetové pripojenie. Môj priateľ bol obeťou niektoré hi anonymný proxy hosting. inými slovami, nějak ľudí používa svoj počítač ako proxy, a charakter a spôsob, akým funguje proxy on dostal HDD plný vecí, ktoré neboli jeho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje mnoho zákonný dôvod na použitie proxy syrom.
| |||
| |||
| ic
__________________ Počítačové diely -- http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor -- http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Proxy Software | bigyin | Všeobecné Software Chat | 5 | 20. mája 2008 10:46 |
| RE: nastavenie proxy | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 1. marca 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 18. februára 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Modul Problémy | chez_fletch2002 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 22. júla 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |