мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Како створити Интернет Проксы - Седам проксије?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Мар 2008, 02:12
Донаторска Група

Default Како створити Интернет Проксы - Седам проксије?

Уоу. можемо говорити о овој ствари сада?

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 18. Мар 2008, 02:33
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхеесепуфф View Post
Уоу. можемо говорити о овој ствари сада?
Проксије није противзаконито? О чему говориш?

Куоте:
Сада, када сам користити Торбуттон, мој то навика посао. То каже мој проксы навика допустити интернет прикључак
То је тачка Торбуттон. Га искључује када редовно прегледање. Као и када је требало да буде, ако то не ради, проверите да ли Привоксы је такође укључена, а имате омогућен је.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 18. Мар 2008, 11:34
Донаторска Група

само да ми обично лицемјерје разговор о овој ствари цуз проксыс се користе само кад радиш илегалне ствари. читљив што се користи за то постоји? Ох добро. није важно мене. наставити са разговор.
Old 18. Мар 2008, 18:36
Мембер Гроуп

За тај који тип каже да је незаконит и блах блах проксыс ... добро си мислила да можда проксије поправимо сигурност па кад на форуму пуном Хацкерс вам се не може пратити по идиотс који воле пропаст народа рачунарима?

Такође, ради сада, али иде врло споро. ВРЛО ВРЛО споро. И кад сам га отворити гоогле отвара у другом језику све, једно време његове Немачки, друго време његове француски. Им свиђање не стварно овај проксы, ЈА донт видјети како га људи користе. Тор је једини? Како да га убрзати. Могу ли направити мој проксы самоуправе са својим школама ИП адреса?
Old 18. Мар 2008, 20:55
Донаторска Група

постоје милиони проксы сервере. коришћење софтвера за тестирање ПроксыУаы попут многих у време за добра и зла узму оне. разлог проксы ће увек бити спорији је да податке које сте добили мора бити први скинути на проксы сервера, а затим и сам послата из она на вас. Што се тиче школе адресу, ја не мислим да би био мудар.
Old 18. Мар 2008, 21:28
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы асхаиба View Post
Такође, ради сада, али иде врло споро. ВРЛО ВРЛО споро. И кад сам га отворити гоогле отвара у другом језику све, једно време његове Немачки, друго време његове француски.
Ту је линк на Бищејезични верзију Гоогле ићи на енглески, ако хит да ћете поставити цоокие и аутоматски га следећи пут

Куоте:
Им свиђање не стварно овај проксы, ЈА донт видјети како га људи користе. Тор је једини? Како да га убрзати. Могу ли направити мој проксы самоуправе са својим школама ИП адреса?
Шта цхеесе рекао је исправан. Можете покушати друге проксије као код Ксроксы.цом, али проксије су идући у бити спор.

Куоте:
проксије појача вашу безбедност па кад на форуму пуном Хацкерс вам се не може пратити по идиотс који желе пропаст народа рачунарима?
Ово је исправан. Ваша ИП адреса није ваш број социјалног осигурања, то је више као ваш број регистрационе таблице. Свако може видети, има врло мало имајући на вашој безбедности, и док са судским позивом неко могао то траг на вас, да би се тона правне папире и за већи део једина ствар идентификовати са ИП је ваш општи локацију или град.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 20. Јан 2008, 07:46
Нови члан групе

моћи било ко помоћ мене створити сопствени проксы у уин КСП
Old 20. март 2008, 17:12
Донаторска Група

зашто би желите сами направити проксы? ИСП је на њој би се исто ако њени на истој интернет прикључком. Мој пријатељ је био жртва неке хи анонимни проксы хостинг. другим речима, неки људи користе његов рачунар као проксы и по природи и начин проксы ради он је добио ХДД пун ствари које нису биле његове.
Old 2. Мар 2008, 11:12
Администратор Гроуп

Има много разлога да читљив користити проксы сир.

На пример ја користим Гоогле кроз проксы пуно видети где тхис сите редова кроз очи једне УСА посетилац, колутање показује различите резултате за различите земље ИП адресама.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 3. Мар 2008, 13:07
Донаторска Група

иц
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц