az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Nasıl bir İnternet Proxy - Yedi Proxy'leri Oluşturulur?

Reply

Konu Araçları
Old 18 Şubat 2008, 02:12
Bağış Grubu

Default Nasıl bir İnternet Proxy - Yedi Proxy'leri Oluşturulur?

vay. Bu şeyler hakkında şimdi konuşabilir miyim?

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 18 Şubat 2008, 02:33
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by cheesepuff View Post
vay. Bu şeyler hakkında şimdi konuşabilir miyim?
Proxy'leri yasadışı değil mi? Sen neden bahsediyorsun?

Alıntı:
Şimdi, ne zaman i Torbutton, benim İnternet alışkanlık iş kullanın. benim Proxy alışkanlık internet bağlantısına izin söylüyor
Bu Torbutton bir nokta. Kapat zaman düzenli olarak tarama. Eğer emin Privoxy yapmak's not working için olduğu gibi üzerinde de açık olması gerekir, ve bu etkinleştirdiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 18 Şubat 2008, 11:34
Bağış Grubu

sadece bu şeyler kuzen proxys hakkında genellikle biz cant konuşma sadece yasadışı şeyler yapıyor kullanılır. canlı için ne kullanan var? Oh iyi. yaz fikrini asla. oturumu ile devam ediyor.
Old 18 Şubat 2008, 18:36
Üye Grubu

O adam için o filan yasadışı ve proxys ... Aslında bu belki de, proxy'ler bu güvenlik geliştirmek düşünmüşsünüzdür söylüyor zaman bir forum kim halklar bilgisayarlar batırmak gibi salak tarafından izlenmektedir olamaz korsanları tam mi?

Ayrıca, şu anda çalışıyor, ama çok yavaş gidiyor. Çok çok yavaş. Ve ne zaman bu kadar farklı bir dil her yukarı açılır Google açık, bir kez onun Almanca, başka zaman da Fransızca. Im really, I dont bu Proxy ilgisi olmayan insanların nasıl kullanabilirim bakın. Mı Tor tek? Nasıl hızlandırabilir. Ben IP adresi bir proxy benim okul ile kendi kendine yapabilir miyim?
Old 18 Şubat 2008, 20:55
Bağış Grubu

Orada vekil sunucusu milyonlarca bulunmaktadır. ProxyWay gibi kullanabilirsiniz yazılım iyi bir anda çok sayıda test etmek ve kötü olanlar çıkar. nedeni bir proxy daima daha yavaş olacaktır sizin elde veri ilk proxy sunucusu kendisine ve indirilen olmalıdır sonra size gönderilir. Sizin okul adresi olarak, bu akıllıca olacağını sanmıyorum.
Old 18 Şubat 2008, 21:28
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ashaiba View Post
Ayrıca, şu anda çalışıyor, ama çok yavaş gidiyor. Çok çok yavaş. Ve ne zaman bu kadar farklı bir dil her yukarı açılır Google açık, bir kez onun Almanca, başka zaman da Fransızca.
Eğer bu çerez ve oto ayarlamış sonraki ayarlamak edeceğiz isabet var çok Google dil sürümüne bir bağlantı İngilizce gitmek için, en

Alıntı:
Im really, I dont bu Proxy ilgisi olmayan insanların nasıl kullanabilirim bakın. Mı Tor tek? Nasıl hızlandırabilir. Ben IP adresi bir proxy benim okul ile kendi kendine yapabilir miyim?
Ne Peynir söyledi doğrudur. Sen Xroxy.com gibi diğer proxy'ler deneyebilirsiniz ancak proxy'ler yavaş olacak.

Alıntı:
proxy'ler bu güvenlik geliştirmek zaman bir forum kim halklar bilgisayarlar batırmak gibi salak tarafından izlenmektedir olamaz korsanları tam mi?
Bu yanlış. IP adresiniz sosyal güvenlik numarası, bu sizin plaka numarası gibi değil. Herkes, bu, güvenlik konusunda çok az taşıyan ve görebilirsiniz süre ile bir mahkeme celbi sizin için iz olabilir, bu yasal evrak tonlarca alacak ve tek bir IP ile tanımlanabilir çoğu için genel konumu veya şehir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old Mart 2008, 07:46 20
Yeni Üye Grubu

herkes XP kazanmak bizim kendi Proxy oluşturmak için bana yardımcı olabilir
Old Mar 2008, 17:12 20.
Bağış Grubu

neden kendinize bir proxy yapmak istersiniz? üzerinde olan ISS, aynı eğer onun aynı Internet bağlantısı. Arkadaşım bazı merhaba anonim Proxy barındırma kurbanı oldu. Diğer bir deyişle, bir kişinin bir proxy olarak kullanılan bilgisayar ve doğa ve bir proxy bir HDD şey bu değildi tam var çalışır arada onun.
Old 2 Kasım 2008, 11:12
Yönetici Grubu

Bir vekil peynir kullanmak için birçok yasal nedeni vardır.

Örneğin bir çok yerde bu site bir ABD ziyaretçinin gözleri ile sıralarda görmek için bir proxy üzerinden patlak farklı ülke IPler farklı sonucu gösteren Google kullanın.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Kasım 2008, 13:07
Bağış Grubu

IC
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından