менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Як створити інтернет-проксі - Сім проксі?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 лютого 2008, 02:12
Донор групи

Default Як створити інтернет-проксі - Сім проксі?

Wow. ми можемо говорити про цю річ зараз?

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Old 18 лютого 2008, 02:33
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cheesepuff View Post
Wow. ми можемо говорити про цю річ зараз?
Проксі не є незаконними? Що ти говориш?

Цитата:
Тепер, коли я використовую Torbutton, мій інтернет не спрацюють. що в мене проксі звичай дозволити підключення до Інтернету
Це точка Torbutton. Вимкніть при регулярному перегляді. А коли вона має бути, якщо це не працює, переконайтеся, що Privoxy також знаходиться, і у вас включена.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 18 лютого 2008, 11:34
Донор групи

Це просто, що зазвичай ми не можемо говорити про це проксі Stuff Cuz використовуються тільки коли робити незаконні речі. Legit, що використовує для нього є? Ох добре. Нічого мені. продовжити розмову.
Old 18 лютого 2008, 18:36
Член групи

За того хлопця, який каже, що бла-бла незаконним і проксі ... а ви думали, що, можливо, ваш проксі підвищення безпеки, з тим, коли на форумі повно хакери не можуть бути простежені ідіотів, які хотіли погубити народи комп'ютери?

Крім того, він працює зараз, але йде дуже повільно. Дуже-дуже повільно. І коли я відкриваю Google вона відкриває в іншому кожну із них, у свій час її німецький, іншим разом французькою. Їм не дуже смак цей проксі, я не бачу, як люди використовують його. Є Tor тільки один? Як я можу його прискорити. Чи можу я зробити проксі-моє "Я" з моєї школи IP-адресу?
Old 18 лютого 2008, 20:55
Донор групи

є мільйони проксі-сервери. використання програмного забезпечення, як ProxyWay випробувати багато за один раз для гарного і вийняти погані. Причина проксі завжди буде повільніше, що дані, які ви отримаєте повинно бути спочатку завантажується на проксі-сервер сам, а потім з нього послав до вас. Що стосується вашої адреси шкіл, я не думаю, що було б мудро.
Old 18 лютого 2008, 21:28
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав ashaiba View Post
Крім того, він працює зараз, але йде дуже повільно. Дуже-дуже повільно. І коли я відкриваю Google вона відкриває в іншому кожну із них, у свій час її німецький, іншим разом французькою.
Там's посиланням на багатомовна версія Google піти на англійську, якщо ви натиснете, що це буде набір печива і автоматичного набору наступного разу

Цитата:
Їм не дуже смак цей проксі, я не бачу, як люди використовують його. Є Tor тільки один? Як я можу його прискорити. Чи можу я зробити проксі-моє "Я" з моєї школи IP-адресу?
Що сиру сказав правильно. Ви можете спробувати інші проксі як на Xroxy.com, але проксі будуть повільними.

Цитата:
проксі підвищення вашої безпеки, з тим, коли на форумі повно хакери не можуть бути простежені ідіотів, які хотіли погубити народи комп'ютери?
Це неправильно. Ваша IP адреса не ваш номер соціального забезпечення, це більше схоже ваш номер номерний знак. Будь-яка людина може побачити, воно має дуже мало відношення до вашої безпеки, і, хоча з порядку хтось міг простежити її вам, що буде вважати тонн правових документів і в більшості випадків єдиним ідентифікованих з ІС вашого загального місця або місто.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 20 2008 березень, 07:46
Нові члени групи

Хто-небудь може мені допомогти створити наш власний проксі-сервера в Win XP
Old 20 березня 2008, 17:12
Донор групи

Чому ви хочете зробити собі проксі-сервер? Провайдери на ньому буде такою ж, якщо її в той же підключення до Інтернету. Мій друг став жертвою деякого Привіт анонімні проксі хостинг. Іншими словами, якимсь людям використовувати свій комп'ютер як проксі-сервера і по характеру і образу проксі робіт він отримав HDD повно речей, які були не його.
Old 2 листопада 2008, 11:12
Адміністратор групи

Є багато причин Legit на використання проксі сиру.

Наприклад, я використовую Google через проксі на що подивитися, де цей сайт займає очима відвідувача США Goggle, показує різні результати різних IPs країні.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 листопада 2008, 13:07
Донор групи

IC
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інтернет проміжне програмне забезпечення bigyin General Software чат 5 20 травня 2008 10:46
RE: Установки проксі simon1990 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 1 березня 2008 15:32
У налаштуваннях браузера ashaiba Веб-браузери & FTP-клієнти 5 18 лютого 2008 04:17
Mcafee проксі службовий модуль "Проблеми chez_fletch2002 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 22 липня 2007 08:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.