![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Instaloval som Kubuntu 8.10 na vlastný pohon. Mám jeden disk s Windows a druhá Kubuntu. Ako som nainštalované Kubuntu, že na druhý disk, okná rozpoznaného disku v mojom počítači, ale teď jsem na ňom nainštalovaný Linux, nie je uznaný ešte. Existuje spôsob, ako formát disku z Linuxu, pretože som chcel skúsiť nainštalovať ju znovu a znovu a začať od nuly. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj to späť do Windows potom disk manager re-oblasť je, potom vo formáte NTFS.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pokyny na formáte nového pevného disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12. októbra 2009 07:11 |
| Formát Externý pevný disk | Shiga | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| Vista Drive Formát | megabyte | Operačné systémy Windows | 5 | 6. mája 2008 14:24 |
| Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? | misky | Drives & Removable Media | 3 | 25. decembra 2007 08:45 |
| Ako naformátovať Primárny pevný disk | Malage | Operačné systémy Windows | 1 | 18. September 2007 07:16 |
| Thread Tools | |
| |