![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив Kubuntu 8.10 на свій власний диск. У мене є диск з Windows, а в іншого Kubuntu. Перед тим, як я встановив Kubuntu на другий диск Windows визнали диск, на мій комп'ютер, але тепер, коли я встановив Linux на неї, вона не визнала більше. Чи є спосіб форматування диска, що з Linux, тому що я хочу, щоб спробувати встановити його заново і почати з нуля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покладіть її назад у машину Windows потім в диск Re-менеджер розподілу його, потім у формат NTFS.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інструкції по формату нового жорсткого диска | eddyjack | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 12 жовтня 2009 07:11 |
| Формат зовнішнього жорсткого диска | Shig | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 жовтня 2009 07:08 |
| Vista Drive формат | мегабайт | Операційні системи Windows | 5 | 6 травня 2008 14:24 |
| Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? | блюдо | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 грудня 2007 08:45 |
| Як відформатувати жорсткий диск Primary | Malaz | Операційні системи Windows | 1 | 18 вересня 2007 07:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |