![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ще направя всичко възможно да се обясни тук върви ... IM опитва да извлече един EXE файл, така че аз мога да инсталирате Windows драйвер за мен през Device Manager, когато искам да кажа екстракт Искам да кажа така че всички файлове са изложени така прозорец може да вземете файловете има нужда, аз знам как да извлечете файлове чрез WinRAR но по някаква причина, когато аз прав щракване на EXE той doesn't имат възможност да ми екстракт всички файлове |
|
| |||
| |||
| Той ще помогне да се знае какво е то. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че е възможно да се направи, че не използвате WinRAR така или иначе. Опитайте да виждат какво идва с Google за това, но аз не ще се опита продължават да съществуват с WinRAR, защото тя просто не върши това, което ти не го желаеш. |
|
| |||
| |||
| си на драйвер за мрежови адаптер ще ви дам линка за да можете да опитате, ако искате, но Ive извлечени ми аудио драйвери за принтери водачите, но по някаква причина той doesn't работа по този Поддръжка на страницата IM опитва Ver 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че знам какво можеш да направиш - не е нужно да извлече всички файлове, защото Windows ще извлечете exse така или иначе (поне би трябвало), че има какво прозорец е направил за мен ... така че аз просто стартирате EXE и прозорци трябва екстракт от EXE и тогава вземете файловете и тя трябва да работи за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм мисля, че начина, по който се опитваме да правим неща, ще работи.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook (2007): Как да извлечете имейл адреси? | gcowett | Офис Suites & Приложения | 0 | 8 юни 2009 03:02 |
| Файла, няма да извлечете - казва диск пълна, но не | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 май 2009 г. 14:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |