![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokusím se můj nejlepší vysvětlit tu jde ... im snaží extrahovat jeden exe souboru, takže můžu nechat Windows nainstalovat ovladač pro mě prostřednictvím správce zařízení, i když průměrná extrakt Teda tak všechny soubory jsou vystaveni tak okna mohou chytit souborů, které potřebuje, já vím, jak extrahovat soubory přes WinRAR , ale z nějakého důvodu i když pravým tlačítkem myši na exe je doesnt mít možnost nechat mi extrahovat všechny soubory |
|
| |||
| |||
| To by pomohlo vědět, co to je. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že je možné to udělat, a ne pomocí WinRAR stejně. Zkuste to, co vidí Google přichází s asi je, ale já jsem nechtěl zkusit s přetrvávajícími WinRAR, protože to prostě není to, co si budete přát. |
|
| |||
| |||
| jeho ovladač pro síťový adaptér vám dám odkaz, takže si můžete vyzkoušet, pokud chcete, ale IVE extrahuje můj audio ovladače ovladače tiskárny, ale z nějakého důvodu to doesnt práce na tohle Podpořte stránky im snaží ver 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že vím, co můžete udělat - nemusíte výpis všechny soubory, protože systém Windows bude extrahovat exse pro vás stejně (alespoň by měla), že má co oken má pro mě udělal ... tak bych jen spustit exe a okna by měla rozbalit exe a pak stáhněte si soubory a mělo by pracovat pro vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think způsobem se snažíte dělat věci, se chystá do práce.