μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Πώς να εξαγάγετε exe

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 15:11
Μέλος Ομάδα

Default Πώς να εξαγάγετε exe

Θα προσπαθήσω ό, τι μπορώ να εξηγήσω εδώ πηγαίνει ... Im που προσπαθεί να εξάγετε ένα αρχείο exe ώστε να μπορώ να αφήσει τα παράθυρα εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για μένα μέσω της διαχείρισης συσκευών, όταν Εννοώ εκχύλισμα σήμαινε τόσα είναι όλα τα αρχεία που εκτίθενται τα παράθυρα, ώστε να πάρετε τα αρχεία που χρειάζεται, γνωρίζω τον τρόπο εξαγωγής αρχείων μέσω winrar αλλά για κάποιο λόγο, όταν θ κάντε δεξί κλικ στο exe που έχουν doesn't τη δυνατότητα να με αφήσει να εξαγάγετε όλα τα αρχεία
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 15:58
Συντονιστής Ομάδας

Θα βοηθήσει να μάθουμε τι είναι.

Old 17 Ιανουαρίου 2008, 16:03
Μέλος Ομάδα

Δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να το κάνουμε αυτό, δεν χρησιμοποιούν WinRAR ούτως ή άλλως. Προσπαθήστε να δει τι google έρχεται με για αυτό, αλλά δεν θα προσπαθήσω συνεχίζεται με winrar, διότι απλά δεν κάνει αυτό που επιθυμείτε.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 16:30
Μέλος Ομάδα

ο οδηγός του για ένα προσαρμογέα δικτύου σου δώσω το σύνδεσμο για να μπορείτε να δοκιμάσετε, αν θέλετε, αλλά Ive που προέρχονται ήχου οδήγησης εκτυπωτή μου, τους οδηγούς, αλλά για κάποιο λόγο αυτό doesnt εργασία σε αυτή τη μία

Υποστήριξη Σελίδα

im προσπαθεί ver 5
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 17:43
Banned Ομάδα

Νομίζω ότι ξέρω τι μπορείτε να κάνετε - δεν χρειάζεται να εξαγάγετε τα αρχεία, επειδή τα Windows θα εξαγάγει τα exse για σας ούτως ή άλλως (τουλάχιστον θα έπρεπε) ότι έχει ό, τι τα παράθυρα έχει κάνει για μένα ... Θα ήθελα λοιπόν να τρέχει μόνο το exe και τα παράθυρα πρέπει να εξαγάγετε το exe και μετά πιάσε τα αρχεία και θα πρέπει να λειτουργήσει για σας.

καλή τύχη

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 04:57
Ομάδα Δωρητών

Ι dont σκεφτείτε ότι ο τρόπος που προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα, πρόκειται να εργαστεί.

Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο για την αναβάθμιση, η οποία περιλαμβάνει την απεγκατάσταση του υλικού και λογισμικού, την επανεκκίνηση κ.λπ..

Βλέπω εδώ

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.