![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα προσπαθήσω ό, τι μπορώ να εξηγήσω εδώ πηγαίνει ... Im που προσπαθεί να εξάγετε ένα αρχείο exe ώστε να μπορώ να αφήσει τα παράθυρα εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης για μένα μέσω της διαχείρισης συσκευών, όταν Εννοώ εκχύλισμα σήμαινε τόσα είναι όλα τα αρχεία που εκτίθενται τα παράθυρα, ώστε να πάρετε τα αρχεία που χρειάζεται, γνωρίζω τον τρόπο εξαγωγής αρχείων μέσω winrar αλλά για κάποιο λόγο, όταν θ κάντε δεξί κλικ στο exe που έχουν doesn't τη δυνατότητα να με αφήσει να εξαγάγετε όλα τα αρχεία
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα βοηθήσει να μάθουμε τι είναι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να το κάνουμε αυτό, δεν χρησιμοποιούν WinRAR ούτως ή άλλως. Προσπαθήστε να δει τι google έρχεται με για αυτό, αλλά δεν θα προσπαθήσω συνεχίζεται με winrar, διότι απλά δεν κάνει αυτό που επιθυμείτε.
|
|
|
|||
|
|||
|
ο οδηγός του για ένα προσαρμογέα δικτύου σου δώσω το σύνδεσμο για να μπορείτε να δοκιμάσετε, αν θέλετε, αλλά Ive που προέρχονται ήχου οδήγησης εκτυπωτή μου, τους οδηγούς, αλλά για κάποιο λόγο αυτό doesnt εργασία σε αυτή τη μία
Υποστήριξη Σελίδα im προσπαθεί ver 5 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Νομίζω ότι ξέρω τι μπορείτε να κάνετε - δεν χρειάζεται να εξαγάγετε τα αρχεία, επειδή τα Windows θα εξαγάγει τα exse για σας ούτως ή άλλως (τουλάχιστον θα έπρεπε) ότι έχει ό, τι τα παράθυρα έχει κάνει για μένα ... Θα ήθελα λοιπόν να τρέχει μόνο το exe και τα παράθυρα πρέπει να εξαγάγετε το exe και μετά πιάσε τα αρχεία και θα πρέπει να λειτουργήσει για σας.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ι dont σκεφτείτε ότι ο τρόπος που προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα, πρόκειται να εργαστεί.