![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| il probati moj najbolji to objasniti ovdje ide ... im težak to ekstrakt exe datoteku tako da ja mogu pustiti Windows instalirati upravljački program za mene putem upravitelja uređaja, kad mislim ekstrakt mislim da svi kartoteka biti izloženi tako da Windows može dograbiti datoteke je potrebno, ja znam kako to ekstrakt datoteke pomoću winrar ali iz nekog razloga našto ja pravo kliknite na exe Internet se imati izbor to pustiti mene ekstrakt svi kartoteka |
|
| |||
| |||
| To bi pomoglo da znam što je. |
|
| |||
| |||
| JA dont 'misliti svoj' moguć to ne da, ne koristeći WinRAR anyway. Pokušajte vidjeti što dogoditi se gore sa google o tome, ali ja ne bih probati uporan sa winrar jer to baš ne čini ono što Vi to budete željeli. |
|
| |||
| |||
| svoj program za mrežu adapter il dati link na taj način možete isprobati ako želite, ali mi izdvojiti ive audio vozač upravljačkih programa za pisač, ali iz nekog razloga to se radi na ovaj neki Podrška Page im težak ver 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da znam što ti možeš učiniti - ne trebate izdvojiti bilo koji kartoteka jer Windows htijenje ekstrakt exse za vas bilo (barem bi trebao) da je ono što je učinio prozora za mene ... pa ja bi se samo trčanje EXE i prozore treba izdvojiti exe, a zatim zgrabite datoteka i Internet bi trebao funkcionirati za vas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dont misliti način na koji se pokušava učiniti stvari, ide na posao.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook (2007): Kako Ekstrakt adrese? | gcowett | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 03:02 |
| File nece izvuci - kaže disk pun, ali ne svojim | gramble | Općenito Software Chat | 1 | 28. svibanj 2009 14:15 |
| Thread Tools | |
| |