![]() |
|
| |||
| |||
| אנסה להסביר הכי טוב שלי הולך כאן ... IM מנסה לחלץ קובץ exe על כך שאני יכול להרשות Windows להתקין את מנהל ההתקן עבור לי דרך מנהל ההתקנים, כשאני אומר אני מתכוון, כדי לחלץ את כל הקבצים של Windows, כך נחשפים יכול לתפוס את הקבצים הדרושות, אני יודע איך לחלץ קבצים באמצעות WinRAR אך מסיבה כלשהי כאשר אני צודקת, לחץ על זה exe doesn't יש אפשרות לתת לי לחלץ את כל הקבצים |
|
| |||
| |||
| זה יעזור לדעת מה זה. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שזה אפשרי לעשות את זה, בכל מקרה לא משתמש ב WinRAR. נסה לראות מה מגיע עם גוגל על זה, אבל לא הייתי מנסה עם persisting WinRAR כי זה פשוט לא עושה מה שאתה רוצה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאני יודע מה אתה יכול לעשות - אתה לא צריך לעשות כדי לחלץ את כל הקבצים ב-Windows כי יהיה לחלץ את exse בשבילך בכל מקרה (לפחות אמורים), שיש לו מה Windows עשה בשבילי ... הייתי כל כך פשוט להפעיל את exe ו-Windows צריך לחלץ את exe ולאחר מכן לתפוס את הקבצים וזה אמור לעבוד בשבילך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב dont הדרך שאתה מנסה לעשות דברים, הוא הולך לעבוד.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל? | gcowett | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 03:02 |
| לחלץ קבצים לא - אומר הדיסק מלא, אבל את לא | gramble | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 במאי 2009 14:15 |
| שרשרת כלים | |
| |