mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Kaip išskleisti exe

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 17, 2008, 15:11
Narys

Default Kaip išskleisti exe

Il pabandyti mano geriausiai paaiškinti Čia eina ... im bando išskleisti exe failą, kad galėčiau leisti įdiegti "Windows tvarkyklė man per Device Manager", kai aš tai išrašo turiu galvoje, kad visi failai yra veikia tiek Windows negali įkelti jį reikia, aš žinau, kaip išgauti failus per WinRAR bet dėl kažkokių priežasčių, kai dešiniuoju pelės klavišu ant exe tai doesnt turėti galimybę leisti man ekstrakto visus failus
Old Sausis 17, 2008, 15:58
Moderatorius Grupė

Tai padėtų sužinoti, kas tai yra.

Old Sausis 17, 2008, 16:03
Narys

Nemanau, kad tai galima padaryti, kad negalima naudoti WinRAR anyway. Pabandykite pamatyti kas atvyksta su "Google" apie tai, tačiau aš nenoriu išbandyti nesibaigiančios su WinRAR, nes ji tiesiog ne tai, ką jūs norite.
Old Sausis 17, 2008, 16:30
Narys

jo ir tinklo adapterio il duoti jums nuorodą, galite pabandyti, jei norite, bet IVE išgauti mano garso tvarkykles spausdintuvo tvarkyklės, o vairuotojas dėl kokių nors priežasčių tai neveikia, dėl šios vienos

Palaikymas

im bando ver 5
Old Sausis 17, 2008, 17:43
Banned Group

Manau, kad žinau, ką galite padaryti - nereikia išskirti jokių failų, nes Windows išrašo jums exse vistiek (bent turėtų), kad turi ką Windows padarė man ... todėl aš tiesiog paleisti exe ir langai turi ekstraktas exe ir tada įkelti failus ir turėtų dirbti už jus.

sėkmės

Mano sistema: Cohen

Procesorius (-iai):
Dual Core 2.11GHZ
Pagrindinė plokštė:
Asus - M2N X SE
RAM atmintis:
2GB
Graphics Card (-ai):
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
BenQ
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 18, 2008, 04:57
Donorų grupės

I dont think kaip jūs bandote daryti dalykus, eina į darbą.

Yra labai konkretus metodas modernizavimo, kuris apima pašalinti aparatūros ir programinės įrangos, perkrauti ir pan.

Matyti čia

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.