![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Il pabandyti mano geriausiai paaiškinti Čia eina ... im bando išskleisti exe failą, kad galėčiau leisti įdiegti "Windows tvarkyklė man per Device Manager", kai aš tai išrašo turiu galvoje, kad visi failai yra veikia tiek Windows negali įkelti jį reikia, aš žinau, kaip išgauti failus per WinRAR bet dėl kažkokių priežasčių, kai dešiniuoju pelės klavišu ant exe tai doesnt turėti galimybę leisti man ekstrakto visus failus
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai padėtų sužinoti, kas tai yra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemanau, kad tai galima padaryti, kad negalima naudoti WinRAR anyway. Pabandykite pamatyti kas atvyksta su "Google" apie tai, tačiau aš nenoriu išbandyti nesibaigiančios su WinRAR, nes ji tiesiog ne tai, ką jūs norite.
|
|
|
|||
|
|||
|
jo ir tinklo adapterio il duoti jums nuorodą, galite pabandyti, jei norite, bet IVE išgauti mano garso tvarkykles spausdintuvo tvarkyklės, o vairuotojas dėl kokių nors priežasčių tai neveikia, dėl šios vienos
Palaikymas im bando ver 5 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Manau, kad žinau, ką galite padaryti - nereikia išskirti jokių failų, nes Windows išrašo jums exse vistiek (bent turėtų), kad turi ką Windows padarė man ... todėl aš tiesiog paleisti exe ir langai turi ekstraktas exe ir tada įkelti failus ir turėtų dirbti už jus.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dont think kaip jūs bandote daryti dalykus, eina į darbą.