![]() |
|
|
|||
|
|||
|
il mēģināt manos spēkos, lai izskaidrotu šeit iet ... im mēģina iegūt exe failu, lai es varētu ļaut logus instalēt draiveri man caur Device Manager, kad man ir ekstrakts es domāju, lai visi faili ir pakļauti tik logi var paķert failus tā vajadzībām, es zinu, kā iegūt failus caur winrar bet kādu iemeslu dēļ, kad es pa labi uzklikšķiniet uz exe tas doesn't ir iespēja ļaut man iegūt visus failus
|
|
|
|||
|
|||
|
Tas ļautu uzzināt, kas tas ir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Es nedomāju, ka tas ir iespējams to izdarīt, neizmantojot winrar anyway. Mēģināt saskatīt to, ko Google nāk klajā ar par to, bet es necenstos turpinās ar winrar, jo tā vienkārši nedara to, ko jūs to vēlēsieties.
|
|
|
|||
|
|||
|
tā draiveris tīkla adapterim il jums saiti, lai jūs varētu mēģināt, ja vēlaties, bet negatīva iegūta mana audio draiveri printera draiveri, bet kādu iemeslu dēļ tā doesn't darbu par šo vienu
Atbalsts lapa im mēģina ver 5 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es domāju, ka es zinu, ko jūs varat darīt, - jums nav nepieciešams iegūt ar visiem dokumentiem, tāpēc, ka logi būs ekstrakts exse jums anyway (vismaz vajadzētu), kas ir kādi logi ir devusi man ... tāpēc es vēlētos palaist exe un logi ir ekstrakts exe un tad greifers failus un jāstrādā ar jums.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dont domāju, kā jūs mēģināt darīt lietas, gatavojas strādāt.