menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Ako extrahovať exe

Reply

Thread Tools
Old 17 január 2008, 15:11
Člen Skupina

Pokúsim sa môj najlepšie vysvetliť tu ide ... im snažia extrahovať jeden exe súboru, takže môžem nechať Windows nainštalovať ovládač pre mňa prostredníctvom správcu zariadenia, aj keď priemerná extrakt Teda tak všetky súbory sú vystavení tak okna môžu chytiť súborov, ktoré potrebuje, já vím, jak extrahovať súbory cez WinRAR , ale z nejakého dôvodu aj keď pravým tlačidlom myši na exe je doesnt mať možnosť nechať mi extrahovať všetky súbory
Old 17 január 2008, 15:58
Moderátor skupiny

To by pomohlo vedieť, čo to je.

Old 17 január 2008, 16:03
Člen Skupina

Nemyslím si, že je možné to urobiť, a nie pomocou WinRAR rovnako. Skúste to, čo vidí Google prichádza s asi je, ale já jsem nechtěl skúsiť s trvajúcimi WinRAR, pretože to jednoducho nie je to, čo si budete priať.
Old 17 január 2008, 16:30
Člen Skupina

jeho ovládač pre sieťový adaptér vám dám odkaz, takže si môžete vyskúšať, ak chcete, ale IVE extrahujte môj audio ovládača ovládača tlačiarne, ale z nejakého dôvodu to doesnt práce na tohle

Podporte stránky

im snažia ver 5
Old 17 január 2008, 17:43
Banned Skupina

Myslím, že viem, čo môžete urobiť - nemusíte výpis všetky súbory, pretože systém Windows bude extrahovať exse pre vás rovnako (aspoň by mala), že má čo okien má pre mňa urobil ... tak by som len spustiť exe a okná by mala rozbalit exe a potom stiahnite si súbory a malo by pracovať pre vás.

veľa šťastia

Môj systém: Cohen

Processor (s):
Duálny Core 2.11GHZ
Základná doska:
Asus - M2N X SE
Pamäť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 18 január 2008, 04:57
Darcu Skupina

I dont think spôsobom sa snažíte robiť veci, sa chystá do práce.

Je tu dosť špecifické metódy pre modernizáciu, ktorá zahŕňa odinštalácii hardware & software, reštartu atď.

Vidieť tady

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.