![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pokúsim sa môj najlepšie vysvetliť tu ide ... im snažia extrahovať jeden exe súboru, takže môžem nechať Windows nainštalovať ovládač pre mňa prostredníctvom správcu zariadenia, aj keď priemerná extrakt Teda tak všetky súbory sú vystavení tak okna môžu chytiť súborov, ktoré potrebuje, já vím, jak extrahovať súbory cez WinRAR , ale z nejakého dôvodu aj keď pravým tlačidlom myši na exe je doesnt mať možnosť nechať mi extrahovať všetky súbory |
|
| |||
| |||
| To by pomohlo vedieť, čo to je. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že je možné to urobiť, a nie pomocou WinRAR rovnako. Skúste to, čo vidí Google prichádza s asi je, ale já jsem nechtěl skúsiť s trvajúcimi WinRAR, pretože to jednoducho nie je to, čo si budete priať. |
|
| |||
| |||
| jeho ovládač pre sieťový adaptér vám dám odkaz, takže si môžete vyskúšať, ak chcete, ale IVE extrahujte môj audio ovládača ovládača tlačiarne, ale z nejakého dôvodu to doesnt práce na tohle Podporte stránky im snažia ver 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že viem, čo môžete urobiť - nemusíte výpis všetky súbory, pretože systém Windows bude extrahovať exse pre vás rovnako (aspoň by mala), že má čo okien má pre mňa urobil ... tak by som len spustiť exe a okná by mala rozbalit exe a potom stiahnite si súbory a malo by pracovať pre vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think spôsobom sa snažíte robiť veci, sa chystá do práce.