![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ил пробати мој најбољи за објаснити овде иде ... им покушава извуци један ексе датотеку тако да ја могу пустити Уиндоус инсталирате управљачки програм за мене преко Девице Манагер, кад мислим на екстрацт тако мислим све датотеке су изложени тако прозори могу зграбити датотека потребно, знам како то екстракт датотеке путем уинрар али из неког разлога када сам десни клик на ексе га се имати могућност допустити мене извуци све датотеке |
|
| |||
| |||
| То би помогло да знам шта је то. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'мислити своју' могућ за учинити, а не помоћу уинрар Аныуаы. Покушајте видјети шта догодити се сеттле са гоогле о томе, али не бих пробати упоран са уинрар јер једноставно не чини оно што Ви то будете желели. |
|
| |||
| |||
| својим возачем за мрежни адаптер ћу вам дати линк, па можете пробати ако желите, али мој иве екстракти аудио драјвера принтер драјвера, али из неког разлога то се ради на овој Подршка Паге им тежак вер 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја мислим да знам шта ти можеш учинити - не треба да издвоји било које датотеке, јер прозори ће екстракт је за тебе ионако екссе (барем би требао), која има прозоре што је учинио за мене ... па ја бих само покрените ексе и прозоре би требало извуци у ексе, а затим зграби податке и то би требало да функционише за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА донт мислити на начин на који се покушавате чинити ствари, иде на посао.