![]() |
|
| |||
| |||
| il burada açıklamak için elimden geleni deneyin gidiyor ... im so Windows benim için aygıt yöneticisi aracılığıyla ne zaman i almak i öylesine tüm dosyalar pencere ihtiyacı dosyaları kapmak için maruz anlamına anlamına sürücüsünü yüklemek sağlayabilirsiniz bir exe dosyasını ayıklamak için çalışırken, nasıl winrar ile dosyaları ayıklamak için biliyorum ama nedense ne zaman o doesnt seçeneği bana tüm dosyaları ayıklamak izin vermek zorunda exe Doğum i sağ tıklayın |
|
| |||
| |||
| Onu ne olduğunu bilmek yardımcı olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Ben ki, zaten winrar kullanmıyorsanız yapmak mümkün olduğunu sanmıyorum. Google görmeye çalışın yukarıya ile bu konuda, ama, çünkü sadece sizin için ne istiyorsun yok winrar ile ısrar deneyin olmaz geliyor. |
|
| |||
| |||
| Bir ağ adaptörü isterseniz ama ive benim ses sürücüleri yazıcı sürücüleri çıkarılan ancak böylece deneyebilirsiniz bağlantı vermek il için onun bir sürücü için biraz neden üstünde bu bir it doesnt work Destek Sayfa im trying ver 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana ne yapabileceğini biliyorum - çünkü pencere zaten sizin için exse özü size herhangi bir dosyayı ayıklamak gerek yoktur (en azından olmalıdır) Windows benim için neler yaptığını sahiptir ... öylesine i adil exe ayıklamak gerekir ve sonra exe ve pencere aday olacağını dosyaları al ve sizin için çalışması gerekir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu arada bir şeyler yapmaya çalışıyor olduğunu düşünüyorsanız, işe gidiyor dont.
|
| Bookmarks |