![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| IL спробую пояснити тут йде ... І. намагається витягти EXE-файлу, щоб я міг нехай Windows встановіть драйвер для мене через диспетчер пристроїв, коли я маю на увазі екстракту я маю на увазі так що всі файли піддаються дії таких вікон можна завантажувати файли він потребує, я знаю, як для витягання файлів за допомогою WinRAR але чомусь, коли я правою кнопкою мишки на EXE його doesn't мають можливість дозвольте мені витягнути всі файли |
|
| |||
| |||
| Це допомогло б знати що це таке. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що це можливо зробити, не використовує WinRAR в будь-якому випадку. Спробуйте бачити те, що Google приходить з про це, але я б не спробувати з зберігається WinRAR, тому що просто не робити те, що ви хочете. |
|
| |||
| |||
| своїх драйверів для мережного адаптера дам вам посилання, ви можете спробувати, якщо ви хочете, але моє Ive витягання аудіо драйвера принтера драйвера, але чомусь оленяча шкіра робота на цьому одному Сторінка підтримки їм намагалися Версія 5 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, я знаю, що ви можете зробити - не потрібно витягувати будь-які файли Windows, оскільки буде витягувати exse для вас в будь-якому випадку (по крайней мере, повинно), який має якісь вікна вони зробили для мене ... Так що я б просто запустити EXE і вікна повинні отримати EXE, а потім завантажувати файли і він повинен працювати на вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Dont думати так, як ви намагаєтеся зробити щось, збирається на роботу.