![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U redu sam da živčani slom preko toga, tako PLSSSSSSSSSSSS POMOZITE!
Želim instalirati Warcaft III na moj računalo tako da mogu igrati bez CD-a. Ako znate kako to učiniti PLS odgovorite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drugo waring, ne razgovaraju o tome kako prevariti zaštitu od kopiranja ovdje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedini način da bi to bilo da kreiram odcijepiti od ilegalne igre. Budući da naš admin je već savjetovano vam je to protuzakonito u svom "predstaviti sebe" nit sam znatiželjan kao zašto tražimo ponovno. Im 'isto tako znatiželjan zašto kao što biste željeli igrati bez diska. Teme bilo protuzakonito prirodi nisu dopušteni na TCF.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Molimo Trebate pomoć u pronalaženju neke dobre stvari za ovaj CPU | Uzbuđenost | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 28 kolovoz 2009 14:39 |
| SEO stvari | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 4. listopad 2008 16:33 |
| Pamćenje i stvari. | Krlll | CJ Used Marketplace | 18 | 18 siječanj 2008 15:55 |
| Need Help! Što to znači - IP Stuff | timski rad | Općenito Software Chat | 1 | 19. listopad 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |