![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γρήγορα, πριν από την TOO LATE !!!!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι πολύ ειδικό και αν, μόνο ελαφρώς fancy DVD / HD καυστήρα.
| |||
| |||
| αλλά τα 495 δολάρια και ο πλέον πολύ αργά |
|
| |||
| |||
| Yea, αλλά ακόμη και έτσι, δεν μπορείτε να το πωλήσει, και αν σας δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει, τότε δεν υπάρχει κανένα σημείο. Και δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τίποτα μετά από εκείνη την ημέρα, οπότε δεν είναι ακόμα όπως θα μπορείτε να κρατήσετε σε περίπτωση που κάποια στιγμή μπορεί να το θέλουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αντίθετα μπορείτε να πάτε και να πάρω κάτι πολύ καλύτερο για την ελεύθερη (αν τρέχει Windows ή Mac)
| |||
| |||
| αλλά doesn't κάνετε το ίδιο |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν είπε κανείς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχω συνειδητοποιήσει ότι μόνο CodeWeavers είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο με Οίνου, δεδομένου ότι το δικό τους μέσω εμπλάστρου Οίνος και ζωοτροφών πίσω στην Οίνος, όπως καλά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί έχουμε φύγει από το HD DVD καύση λογισμικού για το κρασί της εξομοίωσης του λογισμικού;
| |||
| |||
| doesn't θέμα τώρα τα πάνω giveawqays |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να προσθέσετε γραμματοσειρά για τα παράθυρα. Παρακαλώ βοηθήστε με βιασύνη | jupping | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 6 Φεβ 2009 03:36 |
| Παρακαλώ δώστε μου μια συμβουλή | hewhoasks | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 20 Ιαν 2008 07:53 |
| Δίνω μέχρι | alex | Off Topic Συζήτηση | 9 | 30 Δεκ. 2007 09:23 |
| Omg κάποιος να μου δώσει ένα όπλο θ `θελα να δολοφονήσει αυτόν git ... | Carl | Off Topic Συζήτηση | 3 | 11 Δεκ. 2007 06:40 |
| Πώς μπορώ να παράσχει σε ανεξάρτητους IP διευθύνσεις; | shadowfoot17 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 30 Αυγ 2007 17:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |