![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Požuri prije prekasno !!!!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nije mnogo posebnih ipak, samo malo fancy DVD / HD plamenik.
| |||
| |||
| 495 dolara, ali svoj studenče prekasno sada |
|
| |||
| |||
| Da, ali čak i da je tako, ne možete prodati, i ako tvoj ne idući u ga koristiti, onda nema ni bilo kojem trenutku. A ti ne mogu ništa instalirati nakon tog dana, tako da je čak i kao da ne možete čuvati u slučaju možda želite negdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umjesto toga mogao otići i dobiti nešto puno bolje za besplatno (ako trčanje Windows ili Mac)
| |||
| |||
| ali se rade na isti nain |
|
| |||
| |||
| Nikada, rekao je on učinio. Bilo kako bilo, upravo sam shvatila da CodeWeavers je manje više isti kao i vina, jer njihovo patch preko vina i feed back stvari u vino as well. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto smo otišli iz HD DVD spaljivanje softver za emuliranje VINA softver?
| |||
| |||
| se stvar sada giveawqays nad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako dodati fonta za prozore. Ugoditi pomoć mene žuri | jupping | Windows Operating Systems | 1 | 6. veljača 2009 03:36 |
| Molim Vas, dajte mi jedan savjet | hewhoasks | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 20 siječanj 2008 07:53 |
| Ja odustati | alex | Off Topic Discussion | 9 | 30. prosinac 2007 09:23 |
| Omg, dajte mi neko oružje i `d željeli pucati ovu git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11. prosinac 2007 06:40 |
| Kako mogu dati nezavisna IP adrese? | shadowfoot17 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 30. kolovoz 2007 17:08 |
| Thread Tools | |
| |