![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hurry Prieš VĖLU !!!!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nėra daug, nors ypatingą, tik šiek tiek išgalvotas DVD / HD degiklis.
| |||
| |||
| bet savo 495 dolerių, o ir per vėlu |
|
| |||
| |||
| Taip, bet net ir taip, jūs negalite parduoti, ir jeigu jūsų nesiruošia juo naudotis, tai nėra jokios taško. Ir tu negali nieko diegti nuo tos dienos, todėl net kaip nors galima išlaikyti, jei galite ją kažkada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vietoj to galima eiti ir ką nors daug geriau nemokamai (jei jūs naudojate Windows arba Mac)
| |||
| |||
| bet tai nepadės daryti tą patį |
|
| |||
| |||
| Niekada sakė ji. Bet kokiu atveju, aš ką tik supratau, kad CodeWeavers yra daugiau ar mažiau kaip vynas pats, nes pleistras jiems per Vynas ir pašarų medžiagos Grįžti į vyną taip pat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl mes dingo iš HD DVD įrašymo programinės įrangos vyno emuliacijos programinė įranga?
| |||
| |||
| doesnt matter now giveawqays daugiau |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip pridėti šriftą Windows. Please help me skubėti | jupping | Windows "operacinės sistemos | 1 | 6 vasaris 2009 03:36 |
| Prašau man duoti patarimus | hewhoasks | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 20 sausis 2008 07:53 |
| I give up | Alex | Off Topic Discussion | 9 | 30 gruodis 2007 09:23 |
| Omg kam man gun I `d mėgsta fotografuoti tai git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11 gruodis 2007 06:40 |
| Kaip suteikti nepriklausomą IP adresus? | shadowfoot17 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Rugpjūtis 30, 2007 17:08 |
| Temos įrankiai | |
| |