![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е в списъка на Device Manager: Стандартно Засилено PCI към USB хост контролер Стандартно OpenHCD USB хост контролер (x2) USB концентратор корена (x6) VIA Rev 5 или по-късно USB Всеобщата домакин контролер (x2) VIA USB 2.0 Засилено хост контролер Или да ги актуализират всички Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Пс Съжалявам, ако това е лошо, да публикувате, но не бях сигурен къде да публикувате |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е проблема, който имате? USB драйвери рядко необходимостта от актуализиране на Windows / производителя подразбиране.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да е нужно да свържете USB драйвери, тъй като те са родово Windows драйвери.
| |||
| |||
| Съжалявам, Дейв двете пишете заедно. |
|
| |||
| |||
| Имам ново Иш PC и някои неща не са работили включително USB години. Имам обновени другите шофьори и всички работили добре. Но USB гнезда не взема нищо. Те се показват в Device Manager все пак. Всичко работи добре за лаптоп (камера и по-специално) но нищо не се случва, когато се включите в компютъра. |
|
| |||
| |||
| Има ли използвайки портове на предния панел на компютъра? .... Ако е така, опитайте се задната пристанища .... тези идват директно от mobo. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Много ви благодаря за вашата помощ! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли ..... Радвам неща разработва OK |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой знае дали 3,1 актуализация е по-добре от актуализация на 3,0 аз просто си купих? | Haun | Linux & Алтернативни OS | 0 | 9-ти септември 2009 година 15:43 |
| Актуализация на ATI Catalyst драйвери? | evilfantasy | Графика на карти & Монитори | 7 | 18 май 2009 г. 13:10 |
| Има ли софтуер, който може да сканира ми хардуер и Авто Намери + актуализация шофьори? | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 20:36 |
| AVG Update От 7,5 до 8,0 | phoenix37 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 23rd Jul 2008 12:43 |
| CCleaner Update Feb-21-08 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 0 | 21 Feb 2008 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |