![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je v seznamu ve Správci zařízení: Užší standardní PCI to USB Host Controller Standardní OpenHCD USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 a vyšší USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Host Controller Užší Nebo mohu aktualizovat všechny Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| PS Omlouvám se, pokud je to špatné oblasti na post ale já nebyl jistý, kde se po |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V čem je problém se vám? USB ovladače zřídka nutné aktualizovat z okna / výrobce defaults.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste se nemusí dotknout USB ovladače, jako jsou generické Windows ovladače.
| |||
| |||
| Promiň Dave jak zadáním spolu. |
|
| |||
| |||
| Mám nový-ish PC a některé věci nešly včetně USB to. Mám aktualizováno ostatní řidiči a všichni pracovali dobře. Ale USB zásuvky nejsou vyrývání něco nahoru. Ty se zobrazují ve Správci zařízení ačkoli. Vše funguje na notebooku kameru zejména (), ale nic se neděje, když jsem zástrčku do počítače. |
|
| |||
| |||
| Jste pomocí portů na přední straně PC? .... Pokud ano, pokuste se zadní porty .... tyto pocházejí přímo z mobo. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Mockrát vám děkuji za vaši pomoc! |
|
| |||
| |||
| Není zač ..... rád věci vypracoval ok |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Know-li některý 3.1 Update je lepší než 3.0 Update Jen jsem koupil? | Haun | Linux & Alternativní OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Update ATI Catalyst ovladače? | evilfantasy | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. května 2009 13:10 |
| Existuje software na testování všech Můj Hardware a Auto Najít + aktualizace ovladačů? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. května 2009 20:36 |
| AVG Update Od 7,5 do 8,0 | phoenix37 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 23. července 2008 12:43 |
| CCleaner Update Feb-21-08 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 0 | 21. února 2008 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |