![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η λίστα στο Device Manager: Ενισχυμένη Standard PCI με USB Host Controller Πρότυπο OpenHCD USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 ή νεότερη έκδοση USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Host Controller Ενισχυμένη Ή μήπως θα τα ενημερώνει όλα Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Ps Συγγνώμη αν αυτό είναι το λάθος στην περιοχή, αλλά μετά δεν ήμουν σίγουρος για την περίπτωση που μετά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε; USB οδηγούς σπανίως χρειάζονται ενημέρωση από τα παράθυρα / κατασκευαστή αθετήσεις.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πρέπει να χρειάζεται να αναφερθώ USB Drivers, καθώς είναι γενική τους οδηγούς των Windows.
| |||
| |||
| Λυπούμαστε Dave τόσο πληκτρολογώντας μαζί. |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα νέο-ish PC και κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν συμπεριλαμβανομένης της USB του. Έχω ενημερωθεί άλλους οδηγούς και τα όλα λειτούργησαν καλά. Αλλά οι USB υποδοχές δεν είναι τίποτα picking up. Είναι δείχνει αν και στο Device Manager. Όλα τα έργα για το πρόστιμο Laptop κάμερα ιδίως () αλλά δεν συμβαίνει τίποτα όταν συνδέστε τον στον υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε τα λιμάνια στην πρόσοψη του υπολογιστή; .... αν ναι, προσπαθήστε να τον πίσω θύρες .... αυτά έρχονται κατευθείαν από την mobo. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη ..... Χάρηκα πράγματα γίνονται ok |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Any one know εάν το 3,1 Update είναι καλύτερα από τα 3,0 Ενημέρωση I Just Bought; | Haun | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 15:43 |
| Ενημέρωση ATI Catalyst Drivers; | evilfantasy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 18 Μαΐου 2009 13:10 |
| Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να σαρώσετε όλες μου υλικού και Auto Βρείτε + Οδηγοί ενημέρωση; | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5η Μαΐου 2009 20:36 |
| AVG Ενημέρωση από 7,5 σε 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 23 Ιουλ 2008 12:43 |
| CCleaner Ενημέρωση Φεβ-21-08 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 21 Φεβ 2008 10:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |