![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovo je popis u Device Manager: Standard Enhanced PCI to USB Host Controller OpenHCD Standard USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 ili kasniji USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller Ili ću ih sve update Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Ps Oprostite ako je ovo krivi za područje post, ali nisam bio siguran gdje da post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je problem imate? USB upravljački programi rijetko potreban ažirirajući od prozora / proizvođač zadane postavke.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne morate dirati USB drivere, jer oni su generički driveri za Windows.
| |||
| |||
| Nažalost Dave utipkajući obje zajedno. |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi PC-ish, a neke stvari nisu radili uključujući USB-a. Imam ažuriraju drugih vozača i njegove sve radilo u redu. Ali USB utičnice nisu ništa branje gore. Oni se prikazuju u Device Manager ipak. Sve radi fino na Laptop () kameru posebno, ali ništa se ne događa kad sam ga priključite u računalo. |
|
| |||
| |||
| Koristite li priključci na prednjoj strani računala? .... ako je tako, pokušajte stražnji priključci .... ovi dolaze ravno iz mobo. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala vam toliko za vašu pomoć! |
|
| |||
| |||
| You're welcome ..... drago mi je što se radilo ok |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo koji neki znati ako je bilo 3,1 Update Better Than 3.0 Update Upravo sam kupio? | Haun | Linux OS i alternativna | 0 | 9. rujna 2009 15:43 |
| Update ATI Catalyst driveri? | evilfantasy | Graphics Cards & Monitors | 7 | 18. svibnja 2009 13:10 |
| Postoji li softver koji može skeniranje svih mojih hardvera i Auto Nađite + update Driveri? | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 3 | 5. svibanj 2009 20:36 |
| Update AVG Od 7,5 - 8,0 | phoenix37 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 23. srpnja 2008 12:43 |
| CCleaner Update Feb-21-08 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 0 | 21. veljača 2008 10:18 |
| Thread Tools | |
| |