![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a lista az Eszközkezelőben: Standard Megerősített PCI az USB Host Controller Standard OpenHCD USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 vagy újabb USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller Vagy frissítem őket Köszi előre |
|
| |||
| |||
| PS Elnézést, ha ez a baj terület után, de nem voltam biztos benne, ha a postán |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a probléma akkor van? USB ritkán frissítésre szorulnak a Windows / gyártó defaults.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor sem kell, hogy érjen USB, mert ezek az általános Windows vezetők.
| |||
| |||
| Sajnálom Dave mind tipizálási együtt. |
|
| |||
| |||
| Van egy új PC-ish, és néhány dolog nem működött, beleértve az USB's. Van frissítés más vezetők és minden működött jól. De az USB aljzatok nem picking bármit fel. Ezek meg az Eszközkezelőben is. Minden jól működik a kamera Laptop (különösen) de nem történik semmi, amikor csatlakoztassa a számítógéphez. |
|
| |||
| |||
| Ön a kikötőkben az első a PC? .... Ha igen, próbálja meg a hátsó portok .... e jönni egyenesen a mobo. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nagyon köszönöm a segítséget! |
|
| |||
| |||
| Szívesen ..... boldog dolgok kidolgozott OK |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Akármi egy tud ha a 3,1 Update jobban, mint a 3.0 Update most vettem? | Tengeralattjáró | Linux és OS Alternatív | 0 | Szeptember 9, 2009 15:43 |
| Frissítés ATI Catalyst Drivers? | evilfantasy | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 18. május 2009 13:10 |
| Van-e olyan szoftver, amely Scan All My hardverek keresés és az automatikus frissítés + Drivers? | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 3 | 5. május 2009 20:36 |
| AVG frissítés 7,5-8,0 | phoenix37 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 23. július 2008 12:43 |
| CCleaner Update február-21-08 | evilfantasy | General Chat szoftver | 0 | 21. február 2008 10:18 |
| Téma eszközök | |
| |