![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai yra "Device Manager sąrašas: Standard Enhanced PCI to USB Host Controller Standartinis OpenHCD USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 ar vėliau USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller Ar aš juos atnaujinti visas Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| PS Atsiprašau, jei tai yra neteisinga plotas paštu, bet aš nesu įsitikinęs, kur po |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų problemų? USB tvarkyklės retai reikia atnaujinti iš langų gamintojo numatytuosius parametrus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtumėte nereikia liesti USB tvarkykles, nes jie yra bendro pobūdžio Windows tvarkykles.
| |||
| |||
| Atsiprašome Dave tiek spausdinimo kartu. |
|
| |||
| |||
| Turiu naujus-ish PC ir kai kurių dalykų neveikė įskaitant USB-aisiais. Aš atnaujino kiti vairuotojai ir jos dirbo puikiai. Bet USB lizdai nėra nieko picking up. Jie rodomi Įrenginių tvarkytuvė nors. Viskas veikia puikiai ant Laptop kamera (ypač) bet nieko neįvyksta, jei prijunkite jį prie kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| Ar naudojate uostų nuo kompiuterio priekyje? .... Jei taip, pabandykite galinio uostų .... Šių ateiti tiesiai iš MOBO. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thank you so much for your help! |
|
| |||
| |||
| You're welcome ..... džiaugiuosi dalykų parengė OK |