![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oto lista w Menedżerze urządzeń: Standard Enhanced PCI do USB Host Controller Standard OpenHCD USB Host Controller (x2) Głównego koncentratora USB (x6) VIA Rev 5 lub nowszy USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller Albo mogę zaktualizować je wszystkie Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Ps Sorry, jeżeli jest to zły obszar post, ale nie był pewien gdzie umieścić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na czym polega problem masz? Sterowniki USB rzadko wymagają aktualizacji z okna / producenta defaults.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie powinno być potrzeby dotykać sterowniki USB, ponieważ są one uniwersalne sterowniki systemu Windows.
| |||
| |||
| Niestety zarówno Dave wpisując razem. |
|
| |||
| |||
| Mam nowy-owski PC i pewne rzeczy nie pracowali w tym USB. Mam aktualizacja innych kierowców i wszystko w porządku. Ale nie są gniazda USB picking up anything. Oni są wyświetlane w Menedżerze urządzeń though. Wszystko działa dobrze na laptopa, kamery, w szczególności (), ale nic się nie dzieje kiedy podłączam go do komputera. |
|
| |||
| |||
| Czy używasz portów z przodu komputera? .... jeśli tak, to spróbuj tylnych portów .... te pochodzą prosto z Mobo. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Thank you so much for your help! |
|
| |||
| |||
| You're welcome ..... glad rzeczy wypracować ok |