![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je v zozname v Správcovi zariadení: Rozšírená štandardná PCI to USB Host Controller Štandardné OpenHCD USB Host Controller (x2) USB Root Hub (x6) VIA Rev 5 a vyšší USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Host Controller Rozšírená Alebo môžem aktualizovať všetky Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| PS Omlouvám se, ak je to zlé oblasti na post ale já nebol istý, kde sa po |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V čom je problém sa vám? USB ovládače zriedka potrebné aktualizovať z okna / výrobca defaults.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali by ste sa nemusia dotknúť USB ovládača, ako sú generické Windows ovládače.
| |||
| |||
| Promiň Dave ako zadaním spolu. |
|
| |||
| |||
| Mám nový-ish PC a niektoré veci nešly vrátane USB to. Mám zaktualizovaný ostatní vodiči a všetci pracovali dobre. Ale USB zásuvky nie trhanie niečo hore. Tie sa zobrazujú v Správcovi zariadení hoci. Všetko funguje na notebooku kameru najmä (), ale nič sa nedeje, keď som zástrčku do počítača. |
|
| |||
| |||
| Ste pomocou portov na prednej strane PC? .... Ak áno, pokúste sa zadné porty .... tieto pochádzajú priamo z Mobo. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mockrát vám ďakujem za vašu pomoc! |
|
| |||
| |||
| Nie je zač ..... rád veci vypracoval ok |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Know-Ak niektorý 3.1 Update je lepšia ako 3.0 Update Len som kúpil? | Haun | Linux & Alternatívne OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Update ATI Catalyst ovládače? | evilfantasy | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. mája 2009 13:10 |
| Existuje softvér na testovanie všetkých Môj Hardware a Auto Nájsť + aktualizácia ovládačov? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. mája 2009 20:36 |
| AVG Update Od 7,5 do 8,0 | phoenix37 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 23. júla 2008 12:43 |
| CCleaner Update Feb-21-08 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 0 | 21. februára 2008 10:18 |
| Thread Tools | |
| |