![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Це список за допомогою диспетчера пристроїв
Стандартне розширення PCI для USB Host Controller Стандартний OpenHCD USB Host Controller (x2) Кореневий USB концентратор (x6) VIA Rev 5 або пізнішої версії USB Universal Host Controller (x2) VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller Або я можу оновити їх всіх Спасибо заранее |
|
|
|||
|
|||
|
Ps Вибачте, якщо це неправильно область пост, але я не впевнений, де на пост
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що за проблема у вас виникають? Драйвери USB рідко мають потребу в оновленні з Windows / виробником за умовчанням.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви не повинні торкатися драйверів USB, так як вони універсальний драйвер Windows.
|
|||
|
|||
|
Вибачте Дейв як вводити разом.
|
|
|
|||
|
|||
|
У мене є новий комп'ютер-МОГ і деякі речі ніколи не працювали в тому числі USB's. Я оновив інші водії і все працює чудово. Але USB розетки не до вибору нічого. Вони показуються за допомогою диспетчера пристроїв, хоча. Все відмінно працює на ноутбуці камера (), в зокрема, але нічого не відбувається, коли я підключити його до комп'ютера.
|
|
|
|||
|
|||
|
Чи ви портів на передній панелі комп'ютера? .... Якщо так, спробуйте задніх портів .... вони приходять прямо з системних плат.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Велике вам спасибі за вашу допомогу!
|
|
|