![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не сте сигурни дали това е правилното място да публикувате това, съжалявам, ако го isn't:) Аз се опитвах да инсталирате драйвери монитора ми снощи, но всеки опит подканени съобщение, компютърът не е могъл да отвори файла тип. Погледнах онлайн, за да видя какво типа на файла беше ... ICM - Image Оцветяващи монитор или нещо в този смисъл ... Някой е имал опит с този тип файл? Какво мога да използвам, за да отворите файл? Нейната доста важно, тъй като аз съм подкана да инсталирате драйвери всеки път, когато COMP е включен ... Благодарности Дъг
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Това звучи като цвета на профила не е шофьор! Потърсете Цвят Мениджмънт в контролния панел на дисплея, Настройки, за напреднали и използването на ICM файла там.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора Майк. Аз получите съобщение, когато се опитвате да инсталирате драйверите от диска ... Въпреки, че това е Dell монитор и за 4 години на възраст над ... чул си плосък приятели твърдят, че те могат да ми следи за моя 21-ви в 2 седмици, така може да бъде решение на проблема! Въпреки, че аз все още wouldnt против определянето на проблема, защото ще се радва да имат двойно монитори! Така че мисля, че ще може да отворите файл от ПС?
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Почти сигурно. Намери Цвят за управление, както казах и там ще бъде нов ... Бутон за зареждане на вашия профил.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Страхотно благодаря за тази Майк, аз ще се опитаме, че веднага, след като аз свърших моята следваща смяна.
|
| |||
| |||
| ОК, така, когато се прибрах у дома Опитах вашето предложение. Когато имам да цвят управление не е имало възможност за нови ... само добавите файл. Така че аз добавя той, но все още не радостите. Работата е там, мониторът работи добре до този момент, без мястото на водача. Im да получи втори монитор, който ще бъде моят основен монитор - използва за игри и т.н. Dell монитор ще бъде relegated да се занимават с неща като интернет, музика и други навечерието на най-основните млн. работни места. Мислите ли, че той ще бъде ОК ", за да продължите да използвате монитора, без шофьори? Също така, аз трябваше погледнете в интернет и видях, че Photoshop може да открие ICM файловете, може би аз трябва да получи копие от това? Благодарим ви за отделеното време Друго нещо е, когато включите компютъра на съобщение се появи питам за инсталирането на драйверите за монитора. Има ли някакъв начин да спрете това съобщение?