menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

ICM obrázek

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2008, 01:03
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

Nejsou jisti, zda je to správné místo k vyslání této, promiňte, pokud to isnt:)

Snažil jsem se nainstalovat ovladače monitoru včera, ale každý pokus vyvolala zpráva říká počítač nebyl schopen otevřít soubor typu. Podívala jsem se na internetu podívat, co typ souboru byl ... ICM - Obrázek Barvením Monitor nebo něco v tomto smyslu ...

Má někdo nemá žádné zkušenosti s tímto typem souboru? Co mohu použít k otevření souboru? Jeho docela důležité, protože jsem výzva k instalaci ovladače pokaždé se comp je zapnutá ...

Díky
Doug
Old 4. června 2008, 03:26
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

To zní jako barevný profil není řidič!

Podívejte se na Správa barev v okně Ovládací panely, Zobrazení, Nastavení, Upřesnit a používat ICM soubor existuje.

Old 4. června 2008, 03:30
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

Díky za odpověď Mike. I get the message, když se pokouším instalovat ovladače z disku ... Přestože je Dell monitoru a jeho asi 4 roky starý ... více slyšel můj byt kamarádi mohli říct, že mě monitor pro moji 21. do 2 týdnů, aby by mohlo být řešení problému!

Přestože jsem ještě bych připomenout stanovení příčiny problému bych rád, aby se dvěma monitory! Takže si myslím, že by byl schopen otevřít soubor z KP?
Old 4. června 2008, 03:32
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

Téměř jistě. Najít Správa barev, jak jsem řekl, a tam budou nové ... tlačítko načíst váš profil.

Old 4. června 2008, 08:19
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

Velké díky za které Mike, uvidíme zkusit, jakmile jsem dokončil můj další posun.
Old 5. června 2008, 03:27
Dárce Skupina

Default ICM obrázek

OK, když jsem se vrátil jsem váš podnět. Když jsem se dostal k barvě řízení neexistovala žádná možnost pro nové ... pouze přidat obrázek. Tak jsem přidal, ale ještě není radosti.

Jde o to, na monitoru běží pokuta zatím bez řidiče. Im o získat druhý monitor, který bude mým primárním monitoru - pro hraní her atd. Dell monitoru budou odsunuty na řešení problémů, jako je internet, hudbu a jiné run-of-the-mill základních pracovních míst. Myslíte si, že to bude ok, aby i nadále používat monitoru bez řidiče?

Také jsem si on-line a viděl, že Photoshop je možné otevřít soubory ICM, možná bych měl dostat kopii tohoto?

Díky za váš čas

Jiná věc je, když jsem zase na PC na zprávu, objeví se s dotazem na instalaci ovladačů pro monitor. Existuje nějaký způsob, jak mohu vypnout tuto zprávu?

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? jamblebee Multimedia & Kodeky 2 6.října 2009 04:00
Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 1 26. července 2009 05:10
. RAR soubor Kosti Obecné Software Chat 4 3. května 2008 02:45
Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor? confused21 Operační systémy Windows 1 17. listopadu 2007 03:27
Je. Avi soubor stejný jako avi soubor (vezměte prosím na vědomí, že nepatrná tečka) bluevin123 Multimedia & Kodeky 2 12. říjen 2007 14:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.