![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι εάν αυτό είναι το σωστό μέρος για να είναι αυτή η απόσπαση, συγνώμη αν isn't:) Θα προσπαθούσε να εγκαταστήσει οδηγούς μου παρακολουθήσει χθες το βράδυ, αλλά κάθε προσπάθεια ζητηθεί ένα μήνυμα λέγοντας του υπολογιστή ήταν σε θέση να ανοίξει τον τύπο αρχείου. Κοίταξα online για να δείτε ποιο είναι το αρχείο τύπου ήταν ... ΔΜΣΑ - Image Χρωματισμός Monitor ή κάτι για το σκοπό αυτό ... Έχει κάποιος είχε προηγούμενη εμπειρία με αυτόν τον τύπο αρχείου; Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ανοίξει το αρχείο; Η κάπως σημαντική όπως και η δική μου ζητηθεί να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης, κάθε φορά που η ΜΥΔ είναι ενεργοποιημένη ... Ευχαριστώ Doug
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακούγεται σαν ένα χρώμα προφίλ δεν οδηγό! Δείτε για Color Management του Control Panel, Display, Settings, Advanced και να χρησιμοποιούν το αρχείο ΔΜΣΑ εκεί.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση Μάικ. Λαμβάνω το μήνυμα, όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης από το δίσκο ... Αν και είναι μια οθόνη της Dell και περίπου 4 χρόνια παλιά ... πάνω ακούσει κατ 'τους φίλους μου λένε ότι μπορεί να με παίρνει μια οθόνη για την 21η μου σε 2 εβδομάδες, ώστε θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για το πρόβλημα! Αν και εξακολουθώ να wouldnt μυαλό αιτία για τον καθορισμό του προβλήματος θα ήθελα πολύ να έχουν διπλές οθόνες! Έτσι νομίζετε ότι θα ήμουν σε θέση να ανοίξει το αρχείο από ΠΣ;
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Σχεδόν σίγουρα. Βρείτε Color Management όπως είπα και θα υπάρξει ένα νέο ... κουμπί για να φορτώσουν το προφίλ σας.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Μεγάλες ευχαριστίες για τον Mike ότι, εγώ θα προσπαθήσω ότι από μόλις έχω τελειώσει επόμενη βάρδια μου.
|
| |||
| |||
| ΟΚ έτσι όταν έχω σπίτι Προσπάθησα την πρότασή σας. Όταν πήρα τη διαχείριση και για το χρώμα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τη Νέα ... προσθέσετε μόνο ένα αρχείο. Συνεπώς, πρόσθεσε, αλλά εξακολουθεί να μην χαρές. Το θέμα είναι, η οθόνη λειτουργεί πρόστιμο μέχρι σήμερα χωρίς τον οδηγό. Im περίπου για να παρακολουθήσει ένα δεύτερο που θα μου κύρια οθόνη - που χρησιμοποιείται για gaming κλπ. Η Dell θα παρακολουθεί τον τρόπο που ασχολούνται με θέματα όπως internet, μουσική και άλλα run-of-the-mill βασικές θέσεις εργασίας. Πιστεύετε ότι θα είναι ok για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την οθόνη, χωρίς τους οδηγούς; Επίσης, είχα μια ματιά στο διαδίκτυο και είδα ότι μπορεί να ανοίξει Photoshop ΔΜΣΑ αρχεία, ίσως θα πρέπει να λάβει αντίγραφο του παρόντος; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Ένα άλλο πράγμα είναι, κατά τη σειρά μου τον υπολογιστή για ένα μήνυμα Αναδύεται μέχρι ζητώντας την εγκατάσταση των οδηγών για την παρακολούθηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να απενεργοποιήσετε αυτό το μήνυμα;
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 Οκτωβρίου 2009 04:00 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| . RAR αρχείο | οστά | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 3η Μαΐου 2008 02:45 |
| Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; | confused21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Νοε 2007 03:27 |
| Είναι ένα. Avi αρχείο το ίδιο με ένα avi αρχείο (παρακαλούμε να σημειώσετε το μικρό dot) | bluevin123 | Multimedia & Codecs | 2 | 12 Οκτ 2007 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |