μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

ΔΜΣΑ αρχείου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιούνη 2008, 01:03
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

Δεν είστε σίγουροι εάν αυτό είναι το σωστό μέρος για να είναι αυτή η απόσπαση, συγνώμη αν isn't:)

Θα προσπαθούσε να εγκαταστήσει οδηγούς μου παρακολουθήσει χθες το βράδυ, αλλά κάθε προσπάθεια ζητηθεί ένα μήνυμα λέγοντας του υπολογιστή ήταν σε θέση να ανοίξει τον τύπο αρχείου. Κοίταξα online για να δείτε ποιο είναι το αρχείο τύπου ήταν ... ΔΜΣΑ - Image Χρωματισμός Monitor ή κάτι για το σκοπό αυτό ...

Έχει κάποιος είχε προηγούμενη εμπειρία με αυτόν τον τύπο αρχείου; Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ανοίξει το αρχείο; Η κάπως σημαντική όπως και η δική μου ζητηθεί να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης, κάθε φορά που η ΜΥΔ είναι ενεργοποιημένη ...

Ευχαριστώ
Doug
Old 4 Ιούνη 2008, 03:26
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

Αυτό ακούγεται σαν ένα χρώμα προφίλ δεν οδηγό!

Δείτε για Color Management του Control Panel, Display, Settings, Advanced και να χρησιμοποιούν το αρχείο ΔΜΣΑ εκεί.

Old 4 Ιούνη 2008, 03:30
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

Ευχαριστώ για την απάντηση Μάικ. Λαμβάνω το μήνυμα, όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης από το δίσκο ... Αν και είναι μια οθόνη της Dell και περίπου 4 χρόνια παλιά ... πάνω ακούσει κατ 'τους φίλους μου λένε ότι μπορεί να με παίρνει μια οθόνη για την 21η μου σε 2 εβδομάδες, ώστε θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για το πρόβλημα!

Αν και εξακολουθώ να wouldnt μυαλό αιτία για τον καθορισμό του προβλήματος θα ήθελα πολύ να έχουν διπλές οθόνες! Έτσι νομίζετε ότι θα ήμουν σε θέση να ανοίξει το αρχείο από ΠΣ;
Old 4 Ιούνη 2008, 03:32
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

Σχεδόν σίγουρα. Βρείτε Color Management όπως είπα και θα υπάρξει ένα νέο ... κουμπί για να φορτώσουν το προφίλ σας.

Old 4 Ιούνη 2008, 08:19
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

Μεγάλες ευχαριστίες για τον Mike ότι, εγώ θα προσπαθήσω ότι από μόλις έχω τελειώσει επόμενη βάρδια μου.
Old 5 του Ιουνίου 2008, 03:27
Ομάδα Δωρητών

Default ΔΜΣΑ αρχείου

ΟΚ έτσι όταν έχω σπίτι Προσπάθησα την πρότασή σας. Όταν πήρα τη διαχείριση και για το χρώμα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τη Νέα ... προσθέσετε μόνο ένα αρχείο. Συνεπώς, πρόσθεσε, αλλά εξακολουθεί να μην χαρές.

Το θέμα είναι, η οθόνη λειτουργεί πρόστιμο μέχρι σήμερα χωρίς τον οδηγό. Im περίπου για να παρακολουθήσει ένα δεύτερο που θα μου κύρια οθόνη - που χρησιμοποιείται για gaming κλπ. Η Dell θα παρακολουθεί τον τρόπο που ασχολούνται με θέματα όπως internet, μουσική και άλλα run-of-the-mill βασικές θέσεις εργασίας. Πιστεύετε ότι θα είναι ok για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την οθόνη, χωρίς τους οδηγούς;

Επίσης, είχα μια ματιά στο διαδίκτυο και είδα ότι μπορεί να ανοίξει Photoshop ΔΜΣΑ αρχεία, ίσως θα πρέπει να λάβει αντίγραφο του παρόντος;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ένα άλλο πράγμα είναι, κατά τη σειρά μου τον υπολογιστή για ένα μήνυμα Αναδύεται μέχρι ζητώντας την εγκατάσταση των οδηγών για την παρακολούθηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να απενεργοποιήσετε αυτό το μήνυμα;

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; jamblebee Multimedia & Codecs 2 6 Οκτωβρίου 2009 04:00
Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. 4D (Fordy (Ford) Ollie Λειτουργικά συστήματα Windows 1 26 Ιουλ 2009 05:10
. RAR αρχείο οστά Γενικά Λογισμικό Chat 4 3η Μαΐου 2008 02:45
Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; confused21 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 17 Νοε 2007 03:27
Είναι ένα. Avi αρχείο το ίδιο με ένα avi αρχείο (παρακαλούμε να σημειώσετε το μικρό dot) bluevin123 Multimedia & Codecs 2 12 Οκτ 2007 14:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.