![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni, ako je to pravo mjesto za postavljanje ovaj, ispričavam se ako to nije:) Sam bio težak to moj monitor instalirati drivere sinoć, ali svaki pokušaj zatraži poruka kazivanje računalo nije mogao otvoriti tu vrstu datoteke. Gledam online vidjeti što vrstu datoteke je ... ICM - Image kolorit Monitor ili nešto u tom smislu ... Je li netko imao iskustva s bilo koje ovu vrstu datoteke? Što mogu koristiti za otvaranje datoteke? Njegova kinda važno jer sam zatražiti da instalirate upravljačke programe svaki put kad se comp je uključen ... Hvala Doug
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| To zvuči poput boje profil vozač ne! Potražite Color Management u Control Panel, Zaslon, Settings, Advanced i koristiti ICM datoteka postoji.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor Mike. JA dobiti poruka prilikom pokušaja instalacije drivera s diska ... Iako je to Dell monitor i njegove oko 4 godine ... preko čula moj stan prijateljima rekavši da bi se mene za moj monitor 21. u 2 tjedna, tako mogao bi biti rješenje problema! Iako sam još uvijek wouldnt umu popravljajući problem uzrok bih ljubav da imaju dvojno prati! Tako da mislim da bi bio u stanju otvoriti datoteku s CP?
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Gotovo sigurno. Nađi Color Management kao što sam rekao i da će biti novi ... gumb za učitavanje svoj profil.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Velika hvala za taj Miško, ja ću pokušati da se čim sam završio moj sljedeći pomak.
|
| |||
| |||
| U redu pa kad sam ja pokušao vaš dom prijedlog. Kad sam je dobio na upravljanje boja nema opciju za Novi ... samo dodati datoteke. Pa sam dodao je, ali još uvijek nema radosti. Stvar je, monitor fino teče do sada, bez vozača. Im o dobiti drugi monitor koji će biti moj primarni monitor - koristi se za igranje itd. Dell monitor će biti relegated to bavi stvarima kao što je internet, glazbu i ostale trčanje-of-the-mlin osnovnih radnih mjesta. Mislite li da će biti u redu da i dalje koristite monitor bez drivera? Također, imao sam pogled i vidio da online Photoshop ICM može otvoriti datoteke, možda bih trebao dobiti kopiju ove? Hvala na vašem vremenu Još jedna stvar, kada sam okret računalo na poruku pops gore tražeći instalacije drivera za monitor. Ima li bilo koji način mogu onemogućiti ovu poruku?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Video Prezentacija File / File Format za DVD player? | jamblebee | Multimedija i kodeci | 2 | 6. listopad 2009 04:00 |
| Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 1 | 26. srpnja 2009 05:10 |
| . RAR datoteku | kosti | Općenito Software Chat | 4 | 3. svibanj 2008 02:45 |
| Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file? | confused21 | Windows Operating Systems | 1 | 17. studeni 2007 03:27 |
| Je. Avi datoteke isto kao avi file (Molimo zapamtite sićušna točka) | bluevin123 | Multimedija i kodeci | 2 | 12. listopad 2007 14:49 |
| Thread Tools | |
| |