kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

ICM fájl

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2008, 01:03
Donor Group

Default ICM fájl

Nem biztos benne, ha ez a megfelelő hely, hogy ez a hozzászólás, bocs, ha isnt:)

Próbáltalak telepíteni monitorom mozdonyvezetők tegnap este, de minden kísérlet azt kéri üzenetet a számítógép nem tudja megnyitni a fájl típusát. Megnéztem az interneten, milyen típusú a fájl volt ... ICM - Színesség Image Monitor, vagy valami ilyen értelemben ...

Birtokol akárki volt tapasztalata ezen fájltípus? Mire tudom használni, hogy megnyitja a fájlt? Annyira fontos, mint az I am kéri, hogy telepítse a sofőrök minden alkalommal, amikor a kötelező be van kapcsolva ...

Köszönöm
Doug
Old Június 4 2008, 03:26
Donor Group

Default ICM fájl

Ez úgy hangzik, mint egy színes profilja nem driver!

Keresse Color Management a Vezérlőpult, Kijelző, Beállítások, Speciális, és használja a NPM fájl ott.

Old Június 4 2008, 03:30
Donor Group

Default ICM fájl

Köszi a választ Mike. Azt az üzenetet, amikor megpróbál telepíteni a járművezetők a lemez ... Bár ez a Dell monitor és kb 4 év alatt ... hallottam lakásomban cimborák mondván hogy lehet, hogy nekem a monitor mert 21. a 2 hét igen lehetne a megoldás a problémára!

Bár még mindig akar elme rögzítése a problémát okozhatja azt, hogy a szeretet kettős figyeli! Tehát azt hiszem, képes lenne megnyitni a fájlt a CP?
Old Június 4 2008, 03:32
Donor Group

Default ICM fájl

Szinte biztosan. Find Color Management mint mondtam, és ott lesz a New ... gombra, hogy töltse be a profilt.

Old Június 4 2008, 08:19
Donor Group

Default ICM fájl

Nagy köszönet, hogy Mike, megpróbálom, hogy, amint már befejeztem a következő műszak.
Old Június 5 2008, 03:27
Donor Group

Default ICM fájl

OK, ha hazaértem megpróbáltam el a javaslatot. Amikor a szín kezelése nem volt lehetőség a New ... Csak add a fájlt. Akkor tettem hozzá, de még mindig nem örömeihez.

A dolog van, a monitor fut bírságot, amennyiben a vezető nélkül. Im hamarosan megkapják a monitor lesz elsődleges monitor - használt játékokhoz stb Dell monitor lesz relegated kezelni a dolgokat, mint internet, zene és egyéb run-of-the-mill alapvető munkát. Gondolod, hogy lesz, hogy továbbra is használja a monitor nélkül vezetők?

Emellett volt egy pillantást, és látta, hogy az online Photoshop is nyitva NPM kép, talán én egy példányát az erre?

Thanks for your time

A másik dolog az, amikor viszont a PC egy üzenet jön elõ kér a telepítés motorja a monitort. Van-e bármilyen módon tudom letiltani ezt az üzenetet?

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bemutató videó fájl / fájl formátum egy DVD lejátszó? jamblebee Multimédia és kodekek 2 Október 6, 2009 04:00
How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 1 26. július 2009 05:10
. RAR fájl csontok General Chat szoftver 4 3. május 2008 02:45
Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat? confused21 A Windows operációs rendszerek 1 17. november 2007 03:27
Van egy. Avi fájlt, mint egy avi fájl (kérjük, vegye figyelembe az apró pont) bluevin123 Multimédia és kodekek 2 12. október 2007 14:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.