![]() |
|
| |||
| |||
| Nem biztos benne, ha ez a megfelelő hely, hogy ez a hozzászólás, bocs, ha isnt:) Próbáltalak telepíteni monitorom mozdonyvezetők tegnap este, de minden kísérlet azt kéri üzenetet a számítógép nem tudja megnyitni a fájl típusát. Megnéztem az interneten, milyen típusú a fájl volt ... ICM - Színesség Image Monitor, vagy valami ilyen értelemben ... Birtokol akárki volt tapasztalata ezen fájltípus? Mire tudom használni, hogy megnyitja a fájlt? Annyira fontos, mint az I am kéri, hogy telepítse a sofőrök minden alkalommal, amikor a kötelező be van kapcsolva ... Köszönöm Doug
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ez úgy hangzik, mint egy színes profilja nem driver! Keresse Color Management a Vezérlőpult, Kijelző, Beállítások, Speciális, és használja a NPM fájl ott.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Köszi a választ Mike. Azt az üzenetet, amikor megpróbál telepíteni a járművezetők a lemez ... Bár ez a Dell monitor és kb 4 év alatt ... hallottam lakásomban cimborák mondván hogy lehet, hogy nekem a monitor mert 21. a 2 hét igen lehetne a megoldás a problémára! Bár még mindig akar elme rögzítése a problémát okozhatja azt, hogy a szeretet kettős figyeli! Tehát azt hiszem, képes lenne megnyitni a fájlt a CP?
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| Szinte biztosan. Find Color Management mint mondtam, és ott lesz a New ... gombra, hogy töltse be a profilt.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nagy köszönet, hogy Mike, megpróbálom, hogy, amint már befejeztem a következő műszak.
|
| |||
| |||
| OK, ha hazaértem megpróbáltam el a javaslatot. Amikor a szín kezelése nem volt lehetőség a New ... Csak add a fájlt. Akkor tettem hozzá, de még mindig nem örömeihez. A dolog van, a monitor fut bírságot, amennyiben a vezető nélkül. Im hamarosan megkapják a monitor lesz elsődleges monitor - használt játékokhoz stb Dell monitor lesz relegated kezelni a dolgokat, mint internet, zene és egyéb run-of-the-mill alapvető munkát. Gondolod, hogy lesz, hogy továbbra is használja a monitor nélkül vezetők? Emellett volt egy pillantást, és látta, hogy az online Photoshop is nyitva NPM kép, talán én egy példányát az erre? Thanks for your time A másik dolog az, amikor viszont a PC egy üzenet jön elõ kér a telepítés motorja a monitort. Van-e bármilyen módon tudom letiltani ezt az üzenetet?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bemutató videó fájl / fájl formátum egy DVD lejátszó? | jamblebee | Multimédia és kodekek | 2 | Október 6, 2009 04:00 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| . RAR fájl | csontok | General Chat szoftver | 4 | 3. május 2008 02:45 |
| Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat? | confused21 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. november 2007 03:27 |
| Van egy. Avi fájlt, mint egy avi fájl (kérjük, vegye figyelembe az apró pont) | bluevin123 | Multimédia és kodekek | 2 | 12. október 2007 14:49 |
| Téma eszközök | |
| |